Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nálatok sincs most facebook,...

Nálatok sincs most facebook, vagy csak nálam rossz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
itt van.
2012. júl. 19. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Miért ilyen a Facebookom? (bővebben lent)

Ilyen furcsán jeleníti meg az oldalt, gyakolratilag hiányzik a téma, és nem html nézet hanem ilyen linkekből áll az egész és egy oszlopban van az összes a bal oldalon. ezenkívül semmit nem nyit meg... kb két napja ilyen, és csak a laptopomon csinálja ezt. Barátom...

Másnak is rossz a facebook?

Ugy értem nem minden műkodik?

Megtudnátok mondani mi annak a videónak a címe amikor 5-6 magyar beszél a facebook hátrányairól rossz hatásairól?

Több része is van, olyan mint konferencia beszélgetés, (vannak akik hallgatják és néha kérdeznek!)

Miért rossz a face a telefonomon? Inf. Lent

Nemrég vettünk a vodafontól ingyenes próbaidős netet, nem jön be semmi módon, már többször próbálták beállítani... De ez mindegy. A lényeg, ha megnyitom a wifi-s facem, akkor bejön ugyan, de ha pl. rákattintok az üzenetekre, nem jön be, csak ha a frissítést is...

Mi lehet a baj, ha a Facebook-nál csak a fejléc jelenik meg?

Tegnap reggel óta a gépemen a facebooknak csaka fejléce jelenik meg, az üzenőfal nem, és hiába látom ,hogy hány értesítésem/üzenetem érkezett nem tudok rákattintani. Eddig minden teljesen rendben volt és működött. Szerintem a gépemmel van a gond, nem a Facebookommal,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!