Hogyan láthatom facebook-on, hogy kinek van születésnapja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 16:31
1/2 anonim 

válasza:

válasza:A napi szülinapot kiírja oldalt amikor a kezdő lapon vagy. A hónapost illetve az évest az eseményekbe a nagyítóra kattintva. Ott kidobja a szülinapot ráklikkelsz és ott is van.:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. júl. 19. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
(Fb. ) Véletlenül töröltem üzenetet, lehetséges visszahozni?
Kitöröltem néhány fölösleges üzenetet a facebookról, és véletlenül olyat is kitöröltem, amit nem akartam. Lehetséges ezt valahogyan visszacsinálni ?
Facebook-on hol lehet beállítani, hogy e-mail értesítőt küldjön arról, hogy kinek lesz születésnapja?
(lépésről lépésre ha lehet)
Facebook oldal beállításai? (lent)
Szeretném úgy beállítani a facebook oldalamat, hogy amikor megnyitjuk az oldalt, a "névjegy" érsznél olyat hozzon ki hogy KÖZÖSSÉG Ezt hogy lehet? Fontos!!! Előre is kösz
Van olyan program, ami mutatja hogy kik lettek az ismerőseim, illetve kikkel nem vagyok már tovább ismerős?
Szóval ami mutatja a zok nevét akikkel ismerős lettem, mondjuk ez van is az üzenőfalon, de azokét is mutassa akikkel megszakadt a kapcsolatom. Van ilyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!