Istenem. Explorer-t használok és állandoan uj ablakba oldalakat nyit meg magátol a böngésző. Mitől van ez? Hol tudom le tiltani? írtora idegesítő, nemtudok normálisan netezni, mert télleg MINDIG megnyitja pl: travián vagy mi az a játék .
légyszi telepíts egy másik böngészőt - én IT ban utazom - az Internet Explorerre pedig van egy régi kis beszólás - csak a fososak használnak Firefoxot v. Chrome-ot, a vakmerők Explorert!
Az explorer lassú, és boldog-boldogtalant átenged...
Szia!
Nálad az a gond, hogy nem vírusos a géped, hanem egy féreg kapaszkodik rá a böngésződre. Ezt (pl. avast) vírus irtóval soha de az életbe nem fogod megtalálni! Kérj meg egy hozzáértő embert, aki kitörli a férget a gépedből. Jelenleg nálam is ez van, még én se tudtam sajnos megoldani a problémám :(
Jelenleg csak ezt a programot tudom ajánlani, hogy töltsd le, ez kitöröl néhány kártékony fájlt a gépedből, de ezt a bizonyos férget nem találja sajnos meg... :/ -ja és a felugró ablakokat mindig blokkolni fogja amíg rajta lesz a gépeden ez a program:
Malwarebytes Anti-Malware
Csak ennyit tudtam segíteni :(
Üdv,
Tóth Ákos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!