Facebook kép törlése?
Egyik ismerősömnek küldtem képet.Nem akarom hogy még láthassa.Hogy tudom kitörölni a beszélgetésünkből azt a kép, hogy azt ő se meg én se láthassam?
Mihamarabb kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Miután törlődött a Facebook-om ugyan azzal az e-maillal csinálhatok újat?
Egy ismeretlen ember fényképénjelöltem meg véletlenül egyik ismerősömet és amikor rámegyek nicns ott, hogy megjelölést törlése? Hogyan töröljem?
Ha van egy adott mappában egy kép, amit csak bizonyos csopor láthat (az ismerőseimből), és ebből a listából kiveszek egy-két embert, aki korábban hozzászólt, akkor eltűnik a kommentje is és a like-ja is? És nem is látja a képet tovább?
Valaki tudna segíteni? Édesanyám elhunyt januárban és a facebook profilját szeretnénk emlékoldallá alakítani. Meg is találtuk hozzá az űrlapot amit ki kell tölteni. (profil címe, regisztrált email cím, valamint egy hiteles dokumentum az elhunyt igazolásával...
Hogy lehet letörölni a Facebookot ha nem tudok bejelentkezni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!