Hogyan lehet beállítani a Windows 7 alatti jelszavas fájlmegosztást, hogy ne csak a kábeles csatlakozásokat, hanem a WiFi-ről érkezőket is engedje belépni?
A Windowsos fájlmegosztáshoz létrehoztam egy új Distributed COM Users csoportbéli guest fejlasználó egy jelszóval.
Bekapcsoltam a jelszavas megosztást és beállítottam a megosztani kívánt mappát is a megfelelően.
LAN kapcsolatlon szépen kapcsolódik, beenged, azonban WLAN kapcsolaton egy másik laptopról, vagy telefonról már nem. Ezt hogy lehet beállítani, hogy ezek is működjenek?
(Megjegyzem, hogy az Otthoni Csoport tagjai írhatnak olvashatnak, tehát ezek a gépen akár kábelen, akár WiFi-n, a csoportba belépve elérik a mappát, viszont anélkül már nem, csak kábelen.)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A napokban valami miatt, ha rácsatlakozok az otthoni hálózatunkra akkor fél percig elérhető, fél percig nem. És ha elérhető akkor is azt írja ki hogy "korlátozott". Ilyenkor a jól bevált módszert használom, újraindítom a routert. Ha ezt teszem akkor általában hosszabb...
Ha igen mi lehet rá a megoldás?
T-Com 20 mbites netem van, mai napig minden tökéletes volt, míg a szekrénysor vétele után átrendeztem a szobám. Mindent ugyan oda dugtam vissza, minden megy tökéletes, csak a wifi nem 2 helyen! A tv-m és a netem ugyan olyan gyors mint volt, viszont a tesom tv-je nem...
a mellékelt leírás szerint megcsináltam mindent amit kell, ki is írja h csatlakozva és h nincs internetkapcsolat (van is egy háromszög a wifi ikonon) mi lehet a probléma illetve mit lehet csinálni h működjön? (windows 7; rendesen adsl-ből lan kábellel átvezettem a...
Asztali PC-hez van egy ilyen wifi befogó készülékem. Win XP-n nem volt vele baj szinte soha, de win 7 alatt ott a kis sárga felkiáltójel. Nem a wifivel van a probléma mert telefonon működik csak a számítógépen nem jó. A jellel nincs gond szokott működni de egy nap...
Sziasztok! Van egy HP és egy Asus laptop a családban, a HP- n 64 bites Win 8.1 Pro, az Asuson 32 bites Win 8 Pro van, A netet mindkettő egy TP- Link routeren keresztül kapja, és mióta Win 8 van (7 alatt nem fordult elő), mindkét gép naponta 1-2 szer "elveszti" a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!