Hogyan lehet kiállítani indavideón egy animéből a feliratot?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy videót készíteni egy animéről de nagyon zavar h még én dumálok addig ott libeg a felirat,és nem csak engem zavar hanem másokat is.
Szóval,hogyan tudnám kiszedni a feliratot vagy legallább Japán szinkronnal linkelje be valaki.Előre is köszi a segítséget!
2016. jún. 21. 12:10
1/6 A kérdező kommentje:
Kimi ni todoke-ről szeretem volna valaki be tudná nekem linkelni legalább Japánul?
2016. jún. 21. 12:17
2/6 anonim válasza:
Indán nincs felirat funkció, ha felirat van egy animéban, az rá van égetve, ergo, nem fogod kiszedni.
3/6 anonim válasza:
ütöd a monitort amíg el nem sötétedik az a része ahol a felirat van.. nem lehet kivenni
4/6 anonim válasza:
A felirat magára a videóra van ráhelyezve. Mit gondolsz a készítők azzal fognak szórakozni,hogy külön feliratot rakjanak rá?
5/6 anonim válasza:
Szépen rákeresel, hogy 'Kimi ni Todoke episode x raw' és millió találat a szimpla japán szinkronos részekre.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszaló ha tényleg ki kellene jönnie Jápánul a részeknek akkor csak az én gépem van megőrülve? Ha beírom akkor az anime mangáját adja ki.
2016. jún. 22. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!