Összekötöttem a blogomat (blogspot) az adsense fiókommal, de a blogon mégse látom a hirdetéseket. Mi lehet a probléma?
Az adsense fiókomat a blog mellett a youtube csatornámmal is összekötöttem és ott gond nélkül megjelennek a hirdetések. A bloggal (blogspot) kapcsolatban pedig már kaptam egy visszaigazoló e-mailt hogy:
"A jelentkezés elbírálása sikeresen megtörtént..." . Mi lehet a gond? Ha valaki járt már hasonló cipőben kérem segítsen.
#1 Igen, hozzáadtam a hirdetéseket, és engedélyeztem is a megjelenítést :S
#2 Nincs semmilyen reklám blokkoló aktiválva (mások hirdetéseit látom)
A bloggernek van egy modul rendszere ahol különböző modulokat lehet adni az oldalhoz, és ott a listában van egy adsense modul azt adtam hozzá, de van egy html modul és azon keresztül is próbáltam már de úgy se sikerült.
Viszont most már sikerült megjeleníteni reklámot a blogon de valamiért, csak egyetlen egy bejegyzés alatt szerepel a hirdetés sehol máshol az oldalon... :S
Szia!
Segítenél, kérlek: A bloggernél tényéeg csak 6 hónap után enged adsense-re regisztrálni?
Nagyon fontos lenne, megköszönöm, ha valaki meg tudja mondani. ( A szabályzatot végigböngésztem, Magyarországot nem írta, hogy itt is lenne ilyen korlátozás, de fórumon már olvastam mástól ilyet, hogy elvileg itt is érvényben van...)
Köszi ha segít valaki,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!