Mi lehet a probléma, ha gyakran elmegy a netem?
Ha routert is használsz, akkor esélyes annak az akadozása, mint ok. Azt is áramtalanítani kell egy időre, ahogy a modemet is.
Meg kellene figyelned a hálózati kapcsolat jelenségeit. Sárga háromszög kerül az ikonra, vagy át van húzva; wifi kapcsolatnál látszik a router a lehetséges kapcsolatok listáján vagy nem; mit jelent pontosabban, hogy "elmegy" stb.
UPC kábeles netem van és hol egy kis piros ikon,hol egy sárga ikon jelöli ,hogy nincs netem.
Ha a windows diagnosztikát használom ,akkor hol dns problémát jelöl,hol a kábelek nem megfelelő csatlakozását érzékeli és van ,amikor semmit se.
Ez a Windows 10... Tele van a GYK a hibajelenségeiről kérdezősködőkkel.
Lehet, hogy az alaplapi chipset driver nem jó a Windows 10-nek. Szokott nem jó lenni. Először a legjobb, ha utánanézel, van-e az alaplapodhoz, de legalább a LAN chiphez Win10-es driver, a gyártó oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!