Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a probléma, ha...

Mi lehet a probléma, ha gyakran elmegy a netem?

Figyelt kérdés
A modem ki és bekapcsolása se segit mindig.
2016. jún. 28. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen net?
2016. jún. 28. 16:14
 2/5 Hominida ***** válasza:

Ha routert is használsz, akkor esélyes annak az akadozása, mint ok. Azt is áramtalanítani kell egy időre, ahogy a modemet is.

Meg kellene figyelned a hálózati kapcsolat jelenségeit. Sárga háromszög kerül az ikonra, vagy át van húzva; wifi kapcsolatnál látszik a router a lehetséges kapcsolatok listáján vagy nem; mit jelent pontosabban, hogy "elmegy" stb.

2016. jún. 28. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:

UPC kábeles netem van és hol egy kis piros ikon,hol egy sárga ikon jelöli ,hogy nincs netem.

Ha a windows diagnosztikát használom ,akkor hol dns problémát jelöl,hol a kábelek nem megfelelő csatlakozását érzékeli és van ,amikor semmit se.

2016. jún. 28. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Kb azóta csinálja ezt amióta windows 10re frissitettem.
2016. jún. 28. 18:56
 5/5 Hominida ***** válasza:

Ez a Windows 10... Tele van a GYK a hibajelenségeiről kérdezősködőkkel.

Lehet, hogy az alaplapi chipset driver nem jó a Windows 10-nek. Szokott nem jó lenni. Először a legjobb, ha utánanézel, van-e az alaplapodhoz, de legalább a LAN chiphez Win10-es driver, a gyártó oldalán.

2016. jún. 28. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!