Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Üdv! Mi a teendő, ha a PUBG...

Üdv! Mi a teendő, ha a PUBG Lite első belépésnél regisztráció után a következő hibaüzenetet írja: "invalid csrf token"?

Figyelt kérdés

2020. febr. 23. 12:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi a teendő ha nem enged belépni a vatera?

Régóta regisztrált vagyok, és most nem enged belépni. Mindig azt írja, hogy érvénytelen felhasználónév/jelszó. Már kértem új jelszót is de így sem sikerült. És próbálkoztam a bétás oldalon is, de ott is eredménytelenül. Mi lehet a baj? A vatera nem jó? Vagy csak nekem nem jó?

Mi lenne a teendő? Hogyan járjak el, vagy mit tudnék ezzel csinálni?

Minecraft-on van egy szerver ahová nem enged regisztrálni, ennek gondolom az az oka hogy öcsém is regisztrált és 2 felhasználó 1 IP-ről nem játszhat. Záró jelben, csak 1 gépünk van.

Ilyenkor mi a teendő?

Tegnap regisztráltam egy oldalra, ma pedig nem bírtam bejelentkezni a jelszavammal. Újat kértem az email címemre, azt írták hogy "A jelszó megváltoztatásához szükséges linket elküldtük az Ön által megadott e-mail címre. " De nem kaptam semmit.

Hamis regisztráció a hi5ön. Mi a teendő? (lent részletesen)

Egy barátom ma írt, a segítségemet kérte, a hi5.com- on készítettek róla egy hamis adatlapot. Hergelésként bejelölték az igazi adatlapját barátnak, de ő nem igazolta vissza őket. Az adatlap privátba van téve, így azt sem tudjuk megnézni, mi mindent írtak rá, csupán a...

Paypal regisztrációnál hibásan adtam meg az e-mail címet elgépeltem. (freemail.hu helyett freemal.hu Mi a teendő? Új regisztráció?

Nincs hova küldeni a megerősítő emailt,de már fizettem vele,le is vonta.Belépni sem tudok a fiókba hogy ellenőrizni tudjam .

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!