Nem indul a fifa 11 kidobja hogy játék rámék és kidobja a hiba üzenetet?
Ha eredetileg a D meghajtóra telepítetted a játékot,akkor törüld ki,majd telepítsd oda,ahova automatikusan megadja,azhiszem C-Program files,vagy valami hasonló.
Nekem is ez volt a gond.De amikor a C-re telepítettem,akkor már elindult.
Olvastam olyanról is,hogy a C meghajtón a Fifa 12 mappában vagy egy instance0 mappa,és abban van egy replay0 bin fájl és ezt a fájl kell írásvédetté tenni .
Nekem ez nem működött,de ha a D-ről C-re módszer nem megy,akkor próbáld meg ezt is !
Kapcsolódó kérdések:
amikor telepítettem a játékot akkor kérdezte hogy rakok egy DirectX-et de amikor rámentem hogy igen akkor parancssori hibát írt ki.
Minden tökéletesen meg illetve el is indul a játék, de semmi fegyvert nem ad be! Látom a célkeresztet meg, hogy milyen fegyverem vagy, de azonkívül se lőni se újratölteni nemtudok! Erre valami magyarázat található! :)
cod modern warfare 3-ba a campaing csak 52% ir ki és az utolsó pályát is végig vittem (amikor a csávó nyakára rátekerem a madzagot és beugrok vele az üvegen) -special ops-ban a callsign-nál van emblem és title 11es szinut vagyok és nem tudok választani csak 1et. mert van ez(nem eredeti a játék)
AMD Athlon 64 x2 Asus SLI deluxe alaplap Maxtor 500gb hhd Gf 8600 gt 512 MB 1x512 DDr2 A probléma az hogy,amikor telepíteni szeretném a windows xp-t be bootol szépen és el is indul a telepítés.De amikor a(kék hátterű képernyő bejön) és elkezdi másolni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!