Mp3-ba melyik jobb konvertálni? Joint Stereo vagy sima Stereo?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 12:38
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Természetesen a sima sztereó. A kettő közötti különbségekről sokat megtudhatsz ha rákeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Mivel jobb a photofilre studio mint a sima photofiltre?
mert nekem mind2 megvan.
Mit kéne látnom, amit egy "sima" filmen nem látok? Az 1080p-s jobb látványt kell, h adjon?
Töltöttem egy torrentet, csak találomra, letesztelni a HD LED monitorom a laptopon, KM Playerrel. Gossip.Girl.S03E20.HUN.720p.WEB-DL.H.264-Dm.mkv Nézem, nézem, mit mondjak nem vagyok hanyat vágódva a látványtól...
Melyik a jobb a sima EA által gyártott NHL sorozat vagy a 2K által gyártott NHL 2K sorozat?
Eddig csak a sima NHL-lel játszottam, de lehet, hogy váltanom kéne, mert az NHL 10 nem tetszett annyira. Írjátok le melyik a jobb és miért! Köszi
Melyik jobb: "sima" vs portable? (folyt. Lent)
A kérdésem a következő lenne: Miben különbözik a két típus? (azon kívül, hogy a portable hordozható) A Photoshop CS5 miatt jött fel a kérdés. A "sima" 2GB, a portable 65MB. Funkcióilag jelenleg semmi eltérést nem tapasztaltam, de a jelentős méretcsökkenés valamiféle...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!