Joe3 kérdése:
Total commander ultima prime miben más mint a sima total commander?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 19:11
1/7 anonim válasza:
A sima Total Commander egy profi fájlkezelő.Ellenben az Total Commander Ultima Prime átveszi a hatalmat a géped fölött.Olyan mint egy kis operációs rendszer mindent betársít magához.Persze lehet azt is okosan telepíteni.
2/7 P.O.C. válasza:
Az ultima prime fel van tuningolva egy csomó ökörséggel, amit a felhasználók 99% -a nem is használ.
Szerintem nem is hivatalos verzió, inkább ilyen kalóz találmány. Bár ezt lehet csak én gondolom így.
3/7 anonim válasza:
De hivatalos.Mégpedig a TC fejlesztőinek a munkája.De mint írtad 99 százalékban fölösleges dolgokat tartalmaz egyszerű felhasználó számára.Olyan mint ACE Mega CoDecS Pack.
4/7 tabaki válasza:
Csak megjegyzem, hogy szerintem a sima TC funkcióinak is csak töredékét használja ki az ember a hétköznapokban. Igaz, én keveset munkálkodom Windowsban, de akkor sokkal kisebb tudású fájlkezelőkkel is vígan elvagyok.
5/7 P.O.C. válasza:
Igazából majdnem mindenki el lenne nélküle, csak semmivel nem lehet olyan gyorsan, hatékonyan fájlt kezelni. Szinte rááll az ember agya, 100% -ig vezérelhető kizárólag billentyűzettel. A beépített Windows intézők körülményebben, nehézkesebben kezelhetők, huszad annyi lehetőség nincs bennük.
Igazából olyanok nem tudnak tőle elszakadni, akik aktívan használtak DOS -t, mint pl. én. Mi tudjuk milyen segítséget jelent egy ilyen Norton alapú fájl kezelő, és hogy mekkora szopás minden egyes fájlművelet parancssorba.
6/7 tabaki válasza:
Igazad van, én is csak Norton-klónokról beszélek, mint a Free Commander, Double Commander, Unreal Commander, Midnight Commander. Persze ezeket sem váltogatom össze-vissza, amelyikre éppen rákapok, azt használom egy darabig (most éppen a Double van soron). A többi próbálkozástól rendszerint émelygés fog el. Ez a kétablakos megoldás annyira ki lett találva, hogy a természetes rend megbontásának érzem, ha valaki mással kísérletezik :)
7/7 anonim válasza:
Meg még annyi hogy elég sokan tömörítenek TC-vel.Amit persze ki lehet csomagolni mással is de például a SFV,MD5 és sorolhatnám a társait ami ellenőrzi a tömörített állományt remekül kezeli a TC.Arról nem is beszélve hogy régebben milyen jól jött átnevezésnél(fájlkiterjesztés)A lényeg hogy a sima elvan a gépen nem fogyaszt sok sajtot de az ultime szerintem fölösleges.De ez csak a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!