3ds max + vray: hdri map tükrözősének lehet, és ha igen, hogyan?
Üdvözletem, azt kérdezném, hogy ha van egy autóm, amin egy jpg textúra van materialként, és erre szeretnék egy hdri tükröződést, arra hol találok leírást, vagy videót?
Az alapkérdésem az lenne, hogy az megvalósítható-e, hogy a környezet és a tükröződés más? Tehát pl egy sötét szoba a környezet, de én szeretnék egy napsütést a tükröződésbe, az megoldható vray-el? Más kérdés, hogy mennyire élethű, de most nem is ez lenen a cél. Köszi!!!
azthiszem úgy kell hogy létrehozol egy "napot" ami csak az adott object-re hat. most így fejből nem tudom (és megnézni se) mert most döglött be a gépem :)
ez viszont nem tudom hdri-vel hogyan valósítható meg, de valahogy azzal is lehet...
Köszönöm!
Igazából az a gondom, amit itt 6:00-nál lehet látni: van egy vonal, ami alatt a króm effekt nem látszik. És az én autó formámon éppen az ajtók legalján van a króm csík, és amiatt ott olyan, minta nem is króm lenne, hanem csak egy szürke csík. Bezzeg, ha az autót tetején megy, ott látszik a csík!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!