Mi a megoldás Google play ügyben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! google chrome-ot használok és ha megnyitok egy oldalt, elindulnak a youtube videók maguktól. Hogyan oldhatnám ezt meg? előre is köszönöm!
Van arra valami megoldás, hogy több Google accounthoz tartozó GDriveokatt, sajátgépen hálózati helyként lehessen látni, le- feltölteni, stb.? Pl. mintha FTP-t használnál, vagy hasonló. Köszi!
Egyszer csak a Chromeom elkezdett összeomolgatni. Többszörös újratelepítéssel sem változott ez meg. Késöbb újratelepítettem a gépet(win7 ulti 64) viszont ugyanezt produkálta. Le is mondtam rála, gondoltam nem viszi a gépem. Felraktam 2. Oprenrszernek a win 8 pro 64-et....
Van néhány oldal pl az egyik a gamefront amikor le akarok tölteni valamit ezt a hibaüzenetet kapom hogy lehet ezt megoldani? Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND)
Már kerestem google-ban mindent, ki is próbáltam azokat de egyiksem sikerült. Próbáltam különféle .dll fájlokat futtatni (ezt is írta az egyik), de semmi. Vki tudna tanácsot adni? Vagy akinek már volt ilyen problémája, az hogyan oldotta meg? köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!