Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a megoldás Google play ügyben?

Mi a megoldás Google play ügyben?

Figyelt kérdés
Egy ideig ment a google play a telómon királyul, most meg már nem működik, kiírja hogy rossz internet kapcsolat es nem lehet rajta csinálni semmit... Ötlet?

2015. jan. 17. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Újraindítás nem segít a problémán?
2015. jan. 17. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem :/
2015. febr. 15. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Ha megnyitok egy oldalt elindul az összes youtube video. Megoldás?

Sziasztok! google chrome-ot használok és ha megnyitok egy oldalt, elindulnak a youtube videók maguktól. Hogyan oldhatnám ezt meg? előre is köszönöm!

Van erre valami megoldás?

Van arra valami megoldás, hogy több Google accounthoz tartozó GDriveokatt, sajátgépen hálózati helyként lehessen látni, le- feltölteni, stb.? Pl. mintha FTP-t használnál, vagy hasonló. Köszi!

Ez megoldás lehet a Google Chrome-om bajára?

Egyszer csak a Chromeom elkezdett összeomolgatni. Többszörös újratelepítéssel sem változott ez meg. Késöbb újratelepítettem a gépet(win7 ulti 64) viszont ugyanezt produkálta. Le is mondtam rála, gondoltam nem viszi a gépem. Felraktam 2. Oprenrszernek a win 8 pro 64-et....

Google Chorme Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND) van rá megoldás?

Van néhány oldal pl az egyik a gamefront amikor le akarok tölteni valamit ezt a hibaüzenetet kapom hogy lehet ezt megoldani? Hiba: 6 (net::ERR_FILE_NOT_FOUND)

Mi lehet a megoldás az MSN 80048821 hibaüzenetére?

Már kerestem google-ban mindent, ki is próbáltam azokat de egyiksem sikerült. Próbáltam különféle .dll fájlokat futtatni (ezt is írta az egyik), de semmi. Vki tudna tanácsot adni? Vagy akinek már volt ilyen problémája, az hogyan oldotta meg? köszi

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!