Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Huawei g6 4G-nél "a néjegyzék...

Dugo05 kérdése:

Huawei g6 4G-nél "a néjegyzék alkalmazás sajnos leállt! " hibaüzenetet kapom ha meg akarom nyitni! Mi lehet a megoldás a problémára?

Figyelt kérdés
Már próbálkoztam a mindent vissza opcióval de az sem segített.

2015. febr. 22. 11:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Nem Win32 alkalmazás. Mi lehet a megoldás?

Bármilyen programot szeretnék feltelepíteni, azt írja ki a Windows, hogy nem Win 32 alkalmazás.

Mi a megoldás Google play ügyben?

Egy ideig ment a google play a telómon királyul, most meg már nem működik, kiírja hogy rossz internet kapcsolat es nem lehet rajta csinálni semmit... Ötlet?

The sims 2. Mi a megoldás?

A játék egyre többször (mondjuk 15 perc, vagy 1 óra után) leáll. Ezzel a hibaüzenettel felugorva: "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért most leáll." Igen, újra kellene telepíteni, de az a kérdésem, hogy valahogy pár házat vagy családot, nem lehet-e...

Frissítettem az Avast-ot és ezt a hibaüzenetet hozza. Egyébként nCore-ról szedtem le 3 hónappal ez előtt. Feldobta a frissítést és felfrissítettem és...

Letörölni se frissíteni se javítani se cserélni nem lehet. Amikor a hivatalos honlapról letöltök egy eltávolítót akkor azt írja hogy át fogja állítani a Windows-t csökkentett módba, haverom is letöltötte és nem lehetett visszaállítani ezért, újra kellett tenni a gépet.kép:

Nem indul el egy program se. Nem Win32 alkalmazás. Van erre valamilyen megoldás?

Pár napja ezzel a problémával küzdök és egyszerűen kifogytam az ötletekből.. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni..

Valamiért mikor megvettem a telefonom és letöltöttem rá a facebook alkalmazást mindenre riasztott ha valaki postolt a falamra, írt nekem üzenetet...

A telefon egy ZTE skate,android op rendszert nem frissítettem 1x csináltam gyári visszaállítást,valamint az alkalmazást frissítettem és számtalanszor újra raktam. Előre is köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!