Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mafia 1 játék elfut a dell...

Mafia 1 játék elfut a dell inspiron 3531 laptopon? Szeretném kipróbálni ezt a játékot .

Figyelt kérdés

2015. dec. 13. 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán ha a részletes specifikációját leírnád.
2015. dec. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Hol volna lehetőség kipróbálni a VR szemüvegeket itthon? A HTC Vive VR szemüveg Magyarországon is elérhető lesz megjelenéskor, vagy várhatunk rá hónapokat?

Már jó ideje kapni Oculus Rift fejlesztői csomagokat, amiket feltételezem interneten rendelnek az itteniek is. De amennyiben majd 2016 Q1-ben megjelenik, kíváncsi lennék, hogy egyből elérhető lesz-e itthon is. Mondjuk, idáig a HTC Vive-val szemezgetek inkább, így az...

Írjatok nekem olyan játékot amit érdemes kipróbálni és leköti az embert?

Mindenevő vagyok. pl. :Heroes 6, COD, MOHA, NFS Rivals. A laptopom configja: intel core i5 2,55 ghz 8gb ddr3 1033 mhz ram ati radeon hd 5650 1gb gddr3 (nem alaplapi)

Hol tudom kipróbálni a GTA V-öt Budapesten?

Arra gondoltam, hogy valamelyik plázában, hátha van lehetőség játszani vele.

Milyen játékokat érdemes kipróbálni az elmúlt 3-4 évből?

Most vettem egy új gépet,ami már simán viszi a mostani játékokat is,de már vagy 2 éve nem játszottam semmivel,és be szeretném pótolni.Mit ajánlanátok?(A CoD World at War-ral már nem játszottam,tehát kb onnan)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!