Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kezdő Linuxos SOS kérdése:...

Kezdő Linuxos SOS kérdése: Manjaroban a frissítések letöltését abbahagytam majd újrakezdtem, okozhat-e gondot?

Figyelt kérdés

Feltelepítettem a rendszert, jó sok frissítés van most hozzá, elkezdtem letölteni, de abba kellett hagynom, mert nem volt rá elég időm. Most újra kezdtem, de azzal 200 MB-tal kevesebbet tölti csak, (előzzőleg kb. ennyit szedtem le). Azért van, mert tudja, hogy azt most nem kell tölteni, vagy valami gond lesz így?

Köszi!

2016. jún. 19. 17:02
 1/5 tabaki ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de én bíznék a linux fejlesztőinek intelligenciájában. Szerintem a frissítéseknek azt a részét már könyvelte, azért nem foglalkozott vele később. Amúgy meg úgyis figyeli a rendszert, ha frissítendő dolgokat talál, jelentkezik még, nyugi.
2016. jún. 19. 18:49
 2/5 Tom Benko ***** válasza:
100%

A frissítés lépései:

1) Letölti a frissítendő csomagokat. Amelyik már lent van az adatbázis szerint, azt nem.

2) Ellenőrzi a csomagokat.

3) Telepíti a csomagokat.

4) Elvégzi az utólagos beállításokat, ha vannak.

2016. jún. 20. 09:36
 3/5 anonim válasza:
100%

Szia! Én használok Manjaro-t (16.06.1) mint másodlakos op. rendszer és nekem is volt egy hasonló eset mikor az RC2-ről frissítettem a 16.06ra mikor kijött a 16.06 (2016.06.05.), és mikor töltötte le a cuccost akkor a net elszállt a szolgáltató hibájából(tévé már nem volt akkor mikor a net és a telefon elment), mikor visszajött, az Octopi(KDE-vel használom, ha Xfce-vel vagy mással tolod, akkor Pamac frissítőkezelő) nem folytatta a telepítést így újrakezdtem és kb. 50 MB-tal kevesebb volt a letöltés, mert a felét leszedte, így nem volt semmi gáz.

Szóval röviden: Nem lesz semmi gond, hiszen leszedte egy részét azért ír ki kevesebb MB-ot! :D

2016. jún. 22. 22:26
 4/5 anonim válasza:

*másodlagos

Bocs a helyesírási hibákért csak szoktam így véteni néha-néha, nyugi nincsen diszlexiám, csak már este van, meg néha gyorsan írok.

2016. jún. 22. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. jún. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!