Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a fene ez a Charity Engine...

Papika1967 kérdése:

Mi a fene ez a Charity Engine Desktop? Most futtatja saját magától a gépem. Mire jó ez? Vagy inkább töröljem?

Figyelt kérdés

2016. dec. 21. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Eddig nem hallottam róla, de a Google pár másodperc után kiadta:

Ezt elolvasod:

[link]

Ezt megcsinálod:

www.youtube.com/watch?v=hwEnOlX08eE

2016. dec. 21. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
De a belinkelt oldalon van több megoldás is...
2016. dec. 21. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Észreveszik Gta 5 online-ban 1.37 hacker saját szerveren?

Haverom le akarja tölteni és egy külön szerveren használnánk.

A Windows miért csinált saját magától egy új partíciót?

Minap vettem egy észre a Windows kreált magánal egy teljesen új partíciót, az amúgy fél terrás, eddig ketté osztott vinyómon. Amibe csak rendszergazdai jogosultágal tudtam belépni (total commanderen belül).A partíción belül amúgy van egy EFI mappa és azon belül Boot és...

Wordben szerkesztek egy dokumentumot több meglévő beillesztéséből. Hogyan módosítható az oldalszámozás az élőlábban?

Ha minden egyes dokumentumnál a saját oldalszámozást használja a dokumentum, azaz hogyan lehet törölni az egyes élőláb szakaszokat?

Miért fagy ki a windows 10-en belül az összes saját app?

akár a fotó nézegető akár az email megnyitom mondjuk megnyitok egy emailt a postában és crash. szerintetek mi lehet megoldás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!