Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Gyakornokként dolgozni lehet...

Gyakornokként dolgozni lehet még azután miután megvan a kötelező óraszám?

Figyelt kérdés

Nem találtam erről információt az egyetem oldalain (Pannon).

Jelenleg gyakornok vagyok, nyáron végzek a kötelező 320 órával, de még van 1 évem az egyetemből. Szeretnék minél többet dolgozni, tapasztalatot szerezni még diploma előtt, megpróbálom ezt is minél tovább elhúzni (azt mondták, hogy szakdogát is írhatok náluk akár).

Ha végzek, és elküldenek mert kell másik gyakornoknak a hely, akkor mennyire szabályos másik céghez is elmenni gyakornoknak?

Köszi a segítséget

ápr. 21. 09:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Cégek szempontjából a gyakornok nem azt jelenti, hogy kötelező nyári gyakorlat, hanem többnyire egy "kölcsönzött" olcsó munkaerő - diákszövetkezeten keresztül. Szóval amíg hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, bármennyi helyre mehetsz.

A legtöbb munkahely egyébként azt preferálja érthető okokból, hogy utána is ott maradj, 8 hét alatt nem sok értéket tudsz hozzáadni, kb. betanulásra elég; Ne félj attól, hogy másik gyakornokra cserélnek. Ettől függetlenül elküldhetnek bármikor, a 8 hét alatt is, ha a munkád vagy a hozzáállásod olyan. Ha szakdogát írhatsz náluk elmondásuk szerint, az azt jelenti, hogy ők is azt szeretnék, hogy maradj addig is.

Hajrá!

ápr. 26. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!