Amiko impulse 265 t2 orabeállitása nyárira?

válasza:Menü, rendszer, idő, nyári időt bekapcsolod.
#1 Igen, be kell, ugyanis a DVB rendszer UTC szerint dolgozik, hogy olyan országokban is működjön amiben több időzóna van. Beállítod a sajátod és az EPG is az alapján jelenik meg, tehát most el van csúszva egy órát. Ez normális és a box órája szerint tényleg akkor kezdődik a műsor.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az időbeállítás sikeres. Szinkronizálás, automata időbeállítás, automata időzóna beállítás, rendben. Egy ideig pontos a tálcán lévő óra, aztán fél nap, stb. és azt veszem észre, hogy a kijelzett idő, és a mobilon lévő idő közt több órás az eltérés. Ismételt...
Az időzona magyarországra van beállítva 7:10 perckor 6:10 percet ír és ha kiveszem a nyári időszámítást akkor meg 5:10-et ír. A win 10 hol lehet manuálisan megadni az időt?
Majdnem egy éve vette anyukám az autóba ezt a tipusú rádiót. Át szerettem volna állitani téli idöszámitásba vagyis vissza tekerni az idöt. Megnyomtam hosszan a clock gombot csak az óránál állitottam vissz utána mégegyszer de percet nem állitottam és utána mégegyszer és...
Hogy lehet helyrehozni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!