Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mikor fog kijönni egy olyan...

Mikor fog kijönni egy olyan robot, ami elhajtogatja helyettem a ruhákat és főz nekem kaját?

Figyelt kérdés
ápr. 26. 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg pár (1-3) évtized múlva, de akkor is csak a leggazdagabbaknak.
ápr. 26. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Én úgy tudom hogy létezik ilyen, csak nem kapható
ápr. 26. 12:32
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Most is van már olyan, feleségnek hívják 😄
ápr. 26. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
A cseh meg a szlovák alzán már lehet kapni: [link]
ápr. 26. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
5-10 évre tippelek, de szerintem akkor is olcsóbb lesz akár mosodába vinni a ruhákat, és étteremben enni.
ápr. 26. 13:50
 6/14 anonim ***** válasza:
és éjjel pedig segíti a sexuális életemet
ápr. 26. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg meg lehetne csinálni, de jelenleg a bejárónő sokkal olcsóbb, szóval nincs nagy nyomás a piacon hogy lefejlesszék. Az, hogy átlag embernek elérhető áron legyen kapható, lehet kérdező hogy az nem a te életedben lesz.
ápr. 26. 15:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Már van ilyen. Az Unitree robotja.

A kínaiak már humanoid robot hadsereget is építenek. Volt róla bemutató videó is. De az Unitree robotja már mindent meg tud csinálni. És megvásárolható. Talán olyan 40 millió Forint egy ilyen robi.

ápr. 26. 15:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Most is mosodába járunk, meg étterembe. De nem lehet bármit rendelni étteremben.
ápr. 26. 21:10
 10/14 A kérdező kommentje:
Amit a 4-es küldött robotot, az még nem tud főzni.
ápr. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magát fogja programozni?

Azt hallottam (egyetemi proftól), hogy 10-15 éven belül, a mobilokhoz, laptopokhoz hasonlóan, megjelennek a personal bot-ok, a személyi robotok, amik a tulajdonosukat segítik majd a napi teendőik ellátásában, szervezési feladatok megoldásában és minden másban is. Ezek...

Hol használnak Magyarországon gyártások során Fanuc robotot, robotokat?

Szeretném jobban megtanulni a programozást robot kezelését, és ehhez jó lenne bekerülni esetleg olyan munkahelyre ahol fanuc robotot használnak

Robotikát milyen platformon / rendszerrel kezdjem el?

A logischoolban, vagy középiskolás robotika versenyen milyen rendszert használnak, és miben programozzák? Arduino és Python vagy C? El szeretnék kezdeni a kiskamasz fiammal robotokat építeni. Programozni egyébként tudok, de ilyesmit még soha nem próbáltam. Milyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!