Mikor fog kijönni egy olyan robot, ami elhajtogatja helyettem a ruhákat és főz nekem kaját?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Már van ilyen. Az Unitree robotja.
A kínaiak már humanoid robot hadsereget is építenek. Volt róla bemutató videó is. De az Unitree robotja már mindent meg tud csinálni. És megvásárolható. Talán olyan 40 millió Forint egy ilyen robi.
Kapcsolódó kérdések:
Azt hallottam (egyetemi proftól), hogy 10-15 éven belül, a mobilokhoz, laptopokhoz hasonlóan, megjelennek a personal bot-ok, a személyi robotok, amik a tulajdonosukat segítik majd a napi teendőik ellátásában, szervezési feladatok megoldásában és minden másban is. Ezek...
Szeretném jobban megtanulni a programozást robot kezelését, és ehhez jó lenne bekerülni esetleg olyan munkahelyre ahol fanuc robotot használnak
A logischoolban, vagy középiskolás robotika versenyen milyen rendszert használnak, és miben programozzák? Arduino és Python vagy C? El szeretnék kezdeni a kiskamasz fiammal robotokat építeni. Programozni egyébként tudok, de ilyesmit még soha nem próbáltam. Milyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!