Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet az oka? A laptopom...

Mi lehet az oka? A laptopom néha kiírja az aktuális programot tördeletlen formában.

Figyelt kérdés

tegnap 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Hogy mit csinal?
tegnap 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit ír ki?
ma 07:40
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mindig tördeletlen formában írja ki mert nem törtem össze a monitorom..

Szerintem ez pozitívum.

ma 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem müködik ebben a formában a Java kodom?

A lényeg az lenne hogy string vizsgáló programot szeretnék a konzolrol bekért stringet hasonlitsa össze egy korábban létrehozott stringel és műveleteket végezen ha egyezik és akkoris ha nem

Hogyan kell Timespan formában hozzáadni listához elemeket egy dokumentumból?

Egy érettségi feladatban egy dokumentumból kéne beolvasni szöveget, számot, időt, viszont a Timespan-nél hibaüzenetet ír ki. String ként be tudja olvasni és alapvetően működik, csak a Timespan-el nem jó

Miért nem lehet sorkizárt formában berakni a linket (Word)?

Egyszerűen shogy nem tudom megcsinálni, hogy teljesen kitöltsön minden sort ez a link. Mi ennek az oka?

Le tudom kérni mysql táblából ebben a formában az adatokat php-val?

$result = array ( array("id"=>"1", "number"=>"37", "note"=>"asd"), array("id"=>"2", "number"=>"50", "note"=>"asd1"), array("id"=>"3", "number"=>"23", "note"=>"asd2"), ); Illeve, ha lehet ilyet, akkor később egy másik lekérdezés adataival hogy bővítem ugyan...

A const_cast-ot ebben a formában nem veszélyes használni?

Írni akarok egy pointer tömböt, ami eltárol constra és nem constra vonatkozó adatokat is, de ezt egy tömbbe csak úgy lehet megoldani, ha a non-const const konverziós tömböt használok, de ebben az esetben a nem const adatokat nem tudnám a tömbön keresztül kezelni. Ezért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!