Mi lehet az oka? A laptopom néha kiírja az aktuális programot tördeletlen formában.

válasza:Nekem mindig tördeletlen formában írja ki mert nem törtem össze a monitorom..
Szerintem ez pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
A lényeg az lenne hogy string vizsgáló programot szeretnék a konzolrol bekért stringet hasonlitsa össze egy korábban létrehozott stringel és műveleteket végezen ha egyezik és akkoris ha nem
Egy érettségi feladatban egy dokumentumból kéne beolvasni szöveget, számot, időt, viszont a Timespan-nél hibaüzenetet ír ki. String ként be tudja olvasni és alapvetően működik, csak a Timespan-el nem jó
Egyszerűen shogy nem tudom megcsinálni, hogy teljesen kitöltsön minden sort ez a link. Mi ennek az oka?
$result = array ( array("id"=>"1", "number"=>"37", "note"=>"asd"), array("id"=>"2", "number"=>"50", "note"=>"asd1"), array("id"=>"3", "number"=>"23", "note"=>"asd2"), ); Illeve, ha lehet ilyet, akkor később egy másik lekérdezés adataival hogy bővítem ugyan...
Írni akarok egy pointer tömböt, ami eltárol constra és nem constra vonatkozó adatokat is, de ezt egy tömbbe csak úgy lehet megoldani, ha a non-const const konverziós tömböt használok, de ebben az esetben a nem const adatokat nem tudnám a tömbön keresztül kezelni. Ezért...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!