Mi az a CFG fájl?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fent van a jdk1.7.0 és a jre6! jre6-nál nem tudja olvasni a JSP fájlt, jdk1.7.0-nél meg " A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt " / Mi lehet a gond?
A gép: XP 32bit JDK 7 512RAM 2.4 proci Felinstalláltam a JDK-t, a javac.exe fájlt a környezeti változókhoz is hozzáadtam, elindítja, azonban a .java fájlt nem fordítja le .class formátumra. Mi lehet a gond? :S
Így néz ki a program: program munkaa; var i:integer; f:text; a:string; begin readln(a); assign(f,a); rewrite(f); append(f); i:=1 to 100 do writeln(f,i); close(f); readln; end. Az a nevű változó legyen a szöveges fájl neve
Helyzet: WinXp-t akartam netbookra telepíteni(tehát nincs optikai meghajtóm).Leszedtem Virtual Clone Drivert ,csináltam bootolható USb-t(win to flash prg,winxp-t szedtem le torrentről).iso filet beolvastattam a virtuális meghajtón el is indult szépen, a formázás.A C...
(szoveg.txt <= ezt kezeli // asderqwer.txt <= ezt már nem) A lényeg az hogy nekem van egy szöveges fájlom amit módosítani szeretnék Turbo Pascal-lal és nem tudom mert 9 karakteres a fájlnak a neve a Pascal meg csak 8 karakterig érzékeli a fájlok nevét... (persze nem...
pl. térképen a telkeket és hozzárendelje a telken található helyrajzi számot (hrsz) is azonosítónak . majd később ezt megcsinálnám utcákkal,épületekkel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!