Php-ban hogyan rendezzek sorba egy két dimenziós tömböt?

válasza:

válasza:

válasza:" nincs rá kész függvény?"
Nincs PHP dokumentáció?

válasza:Tömbön belüli elem rendezésre van nyelven belüli függvény.
Ctrl+F és keress a "sort" kifejezésre. Amiket találsz az mind rendezési fgv.

válasza:

válasza:> Most láttam a usort utasítást, de ott nem tudom szám szerint megadni, csak ha nevesítve van a tömb oszlopa (sora).
Ezt most nem igazán értem.
usort($tomb, function($a,$b) {
if ($a[2]==$b[2]) return 0;
if ($a[2]>$b[2]) return -1;
return 1;
});
Ezzel mi a gond? Esetleg ha ez nem jó, akkor tudnál adni egy példát egy ilyen rendezendő tömbre?
Kapcsolódó kérdések:
Listánál ez könnyű, mert az elemeit hozzáadom egyesével, a matrixnál, akkor korai kötés lesz
Egy egy dimenziós, nem különbözô elemeket is tartalmazó tömb elemeit hogyan rendezem számlálós rendezéssel?
Készítsen C# konzol alkalmazást. Olvassa be a mellékelt fájlban levő két dimenziós táblázatot, és a jelen levélben levő minta szerint listázza! A mellékelt file első sorában vesszővel elválasztva a táblázat sorainak és oszlopainak száma van. Hozza létre a...
Szeretnék létre hozni egy 2D-s tömböt. Úgy hogy a felhasználó adja meg mekkora, hányszor hányas legyen a tömböm. Kérlek segítsetek iszonyatosan fontos :(
C#környezetben programozok. Hogy lehet egy kétdimenziós tömbben, egy adott (i,j) pontot körülvevő elemek értékeit meghatározni, úgy, hogy ne legyen IndexOutOfRange?
Sziasztok. Már előre elnézést kérek, ha egy kicsit hülyén írom le a kérdést, de nem tudom máshogy. Na szóval az lenne a feladatom, hogy c++-ban egy két dimenziós tömbben[4][4] az az 4*4es tömbben írjak ki előre megadott számokat csiga alakban. Leírom, hogy lássátok,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!