Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehet ilyen parancsfájlt...

Hogy lehet ilyen parancsfájlt csinálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ip cím váltó parancsfájlt akarok csinálni! Az ip címem dinamikus tehát meglehet változtatni hogyan kell ilyent csinálni? tehát hogy rákattintok automatikusan megváltoztatja és megcsinálja helyettem!
2014. máj. 10. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:

"Az ip címem dinamikus tehát meglehet változtatni"

Azért ez nem úgy működik, hogy te váltogatod...

Ha routert használsz (és az csatlakozik a netre), akkor azt kell újraindítani ahhoz, hogy megváltozzon az IP cím. DE még így sem 100%, mivel a szolgáltató osztja ki...

2014. máj. 10. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:

én így szoktam csinálni :

-vezérlő pult

-hálózati kapcsolatok

-helyi kapcsolat 2

-helyi kapcsolat 2 tulajdonságok

-ipcím/protokol

-a következő ip cím használata 1111111111 dns re csak ráklikkelek

-utána automatikus ip cím keresése

2014. máj. 10. 13:11
 3/7 Tengor ***** válasza:
2014. máj. 10. 13:13
 4/7 A kérdező kommentje:
ilyen parancsfájlt nem lehet csinálni? mert régen láttam róla egy videót csak már nem tudom mi a címe
2014. máj. 10. 13:18
 5/7 A kérdező kommentje:
angolul nem tudok de egy videót ha valaki belinkelne megköszönném és nem az ip cím váltással van gond hanem egy parancsfájlt akarok csinálni ami automatikusan váltsa ha rákilikkelek
2014. máj. 10. 13:20
 6/7 uno20001 ***** válasza:

Ez?

[link]

2014. máj. 10. 14:18
 7/7 Tengor ***** válasza:

Videó... 20 perces videó arról, amit 3 perces olvasással el lehet intézni az időpazarlás.

Ott a parancs, netsh, olvass utána és csinálj belőle bat fájlt!

2014. máj. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!