Tudnátok segíteni? (C#)
Figyelt kérdés
Ami kell a programba:
- grafikus felhasználói felület
- betallózható input fájl
- xml beparzolása
- speciális formátumú c fájl kiírása
ezeket kéne megcsinálnom, csak egyáltalán nem értem, hogyan kéne....
2016. jún. 22. 09:35
11/24 anonim válasza:
#10: ld. #5
Nézz utána mi az az adattag, másképp nem fog menni.
12/24 anonim válasza:
Kész kódba meg ne reménykedj, mert akkor a második feladatodon fogsz elvérezni. Az egyetlen megoldás, ha fogsz egy könyvet és megtanulod.
13/24 anonim válasza:
Miért nem kérdezed a többi "gyaksza"-s srácot? Esetleg tanárt?
14/24 A kérdező kommentje:
mert nincsen többi "gyakszás" srác, a tanár meg annyit mondott: hajrá
2016. jún. 22. 13:08
15/24 anonim válasza:
Egyedül vagy szakmai gyakon? Vagy tulajdonképpen most a munkád kéne megoldanunk?
16/24 anonim válasza:
Tessék : pastebin(pont)com/jME4x2Zn
remélem elérhető - életemben most használom ezt először.
Kezdésnek jó lehet.
17/24 A kérdező kommentje:
A szakmai gyakorlatom így nézne ki: 17-en (kb) jöttünk szakmai gyakorlatozni. Ebből a 17-ből 3-an jöttünk programozásra. Ebből a 3-ból mindenki más "tanár"-hoz ment, szóval ebben a szobában, nevezzük irodának, egyedül vagyok diák, a többi ember pedig dolgozik ott hivatalosan a cégnél, ők a saját dolgukat látják el, én meg azt amit kaptam feladatot.Legalábbis próbálnám, ha menne...
2016. jún. 22. 22:07
18/24 A kérdező kommentje:
Az utolsónak pedig nagyon szépen köszönöm
2016. jún. 22. 22:10
19/24 anonim válasza:
Nincs mit.
A "speciális formátumú c fájl kiírása " <- itt mire gondolsz? Egy C nyelvi fájl beolvasása? tisztán?
20/24 anonim válasza:
Szóval jól értem? Ott vagy egy irodába programozókkal, ennek ellenére ide a gyk-ra jössz kérdezni?
Grat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!