Valaki vissza tudná ezt fejteni nekem?
Figyelt kérdés
194839273 Ezt kellene visszafejteni. Amit biztosan tudok, hogy helyes visszafejtés esetén csak betűk jönnek ki.2016. jún. 22. 20:45
1/13 tabaki válasza:
Milyen módszerekkel kísérleteztél eddig?
4/13 anonim válasza:
Adjál hozzá 160727-t, majd oszd el 3000000-al. Ha az eredményt átalakítod az ascii kódolás szerint, kijön egy "A" betű. Jó a megoldás?
5/13 anonim válasza:
százkilecvennégymillió nyolcszázharminckilencezer kétszázhetvenhárom
6/13 anonim válasza:
Ha átutalsz pontosan ennyi Forintot, megmondom a megoldást.
7/13 anonim válasza:
Ha tudni lehetne hogyan van kódolva könnyebb dolgod lenne, így szinte bármi lehet.
8/13 tabaki válasza:
Efféle problémákra az ükapámtól örökölt Titkos Kódok Jegyzékét szoktam elővenni. Lássuk csak...
194839270 = „Szélben lengő karcsú meggyfák.”
194839271 = „pompon”
194839272 = „Vadevezősök étrendje”
Na, meg is van:
194839273 = „Béla levágatta a haját”
Hát, ez igazán nem volt nehéz.
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok zseniális megoldást :D az egyik biztos jó
2016. jún. 23. 00:14
10/13 anonim válasza:
2. vagyok. én úgy csináltam, hogy mindegyik számjegy azt a sorszámot jelöli , ahanyadik az a betű az elejétől kezdve az angol ábécében. vagyis az 1 az az "a", a 9 az az "i", a 4 az a "d" és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!