A shutdown -s -t 5 -c stb. mennyire megbízható?
Jah, de nem úgy, hogy a shutdown parancsnál adtam meg mondjuk 2 órát, mert ott a -t paraméter maximum 99 másodperc lehet azt hiszem. Hanem úgy, hogy az ütemezett feladatokhoz írtam be, hogy futtasson le egy batchfájlt, ami nem tartalmazott mást, mint a shutdown parancsot a megfelelő paraméterekkel. Na látod, ez működik.
Az első voltam.
Parancs azért parancs hogy működjön. Összeadást is elég ritkán szokta elhibáznia a számítógép.
Haverod valószínűleg elcseszte a paraméterezést, talán nem tudta kiszámolni hány mp egy óra.
Én meg mondom hogy 10 év! :)
lásd shutdown /? (win7)
Amit te írsz az távoli leállítás, Server2003 esetén.
Pontosabban azt linkeltem be :)
Egyébként az AT paranccsal tud beállítani a kérdező időpontot, ha nem találja meg a vezérlőpultban az "Ütemezett feladatok"-at.
Egyébként, akkor 10 évig futna az a parancssor? Mert gondolom nem zárja be a cmd promptot magátó, illetve ha bezárod, akkor nem hajtja végre a parancsot. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!