Teljesen ingyenes vps szolgáltatás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:olcsót tudok, ami havi 300 ft -ból meg van.
Bár nagy teljesítményre nem lehet számolni, egy WordPress oldalt se képes kiszolgálni, bár nekem bőven elegendő, saját fejlesztésű nagy forgalmú oldalam elbírja, úgy hogy 20% -t se veszi el a rendelkezésre álló hardvereknek.

válasza:

válasza:próbáld ezt: "
Tesztelj 14 napig ingyen Nulla kockázat, teljes funkcionalitás Válaszd a próba igénylést!"
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, Jó reggelt ! Már jó pár hónapja ott van a fejemben a gondolat,hogy jó lenne egy saját weboldal.Így kinézetre az szeretném,hogy amikor megjelenik a képernyőn az oldal akkor baloldalt lehessen több témakör.Pl Hobby,Kertészkedés,Álllatok.Amikor a látogató...
Tudom, hogy google millió találatod ad, de olyan kellene, amelyekkel személyes tapasztalatotok is van/volt.
Annyi kulonbseggel, hogy az enyem szolgaltatas alapu lenne, hisz magan emberkent eleg draga lenne a fenntartasa ha total ingyenes lenne. Arra gondoltam, hogy 1 dollar per ho mar fedezne a koltsegeket, plussz egy kis banner penz, amibol bovithetnem a kollekciot. Ja...
Gondolok itt a kiszolgáló sávszélességére, a tárhelyre, az állandó megbízhatóságra, a szünetmentes szolgáltatásra, stb... A kód biztonságosságáról természetesen gondoskodnék, ez nem tartozik a kérésemhez
Ez egy magyar fájlfeltöltő szolgáltatás lenne. Vannak szervereink meg minden csak azt nem tudjuk mi legyen a neve. Valami ütős angol névre gondoltunk mint az Icloud, Onedrive, Google drive.
Egy olyan blogot szeretnék indítani, amin Mobiltelefonos híreket gyűjtenék össze. Nem ismerem a blogos ,,technikákat" ezért kérek segítséget. Szeretném ha lehet Facebook integráció,azon keresztül lehetne kommentelni, ilyenek. Bármiféle segítséget, ötletet és tippet előre is köszönök.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!