Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Teljesen ingyenes vps szolgált...

Teljesen ingyenes vps szolgáltatás?

Figyelt kérdés
valaki tud egy szolgáltatót ami teljesen ingyenes.... nem kell sok ideig az is jó ha csak 1 hét és túl erősnek sem kell lenni.... csak egy weboldal teszteléséhez kell. lehetőleg teljesen ingyenesen és a teszt időszak után se legyen kötelező fizetni.

2016. márc. 3. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
1 hetes tesztelésre a saját gépedet is tudod használni.
2016. márc. 3. 08:49
 2/10 A kérdező kommentje:
0-24 ben kellene + a gépemet sok másra is használom és sajnos az internet sebességem nem engedi meg hogy játék mellet akár egy ts szervert futtassak... szóval az nem opció
2016. márc. 3. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Szóval elvárod hogy valaki egy hétig ingyen adjon neket szolgáltatást, mi erről ingyen tájékoztassunk, miközben te még a játékot sem lennél hajlandó egy hétre felfüggeszteni az ügy érdekében. Ne aggódj, a világ semmit nem veszít azzal ha nem fut egy hétig se az a szar. :)
2016. márc. 3. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
én nem várom el senkitől, egy szolgáltatót keresek akinél van olyan lehetőség hogy tesztelés... és így van a játszást nem fogom abbahagyni mert fontosabb az nekem mert azt magamért teszem, míg a weboldal nem magamért futna.... az emberiségben annyi segítőkészség nincs hogy normálisan válaszoljanak egy ember kérdésére... ennyit erről...
2016. márc. 3. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Itt megtalálod amit keresel:

[link]

2016. márc. 3. 09:50
 6/10 A kérdező kommentje:
kk látom sok segítőkész ember van. előzőnek: mit gondolsz kiírtam volna a kérdést ha megtaláltam volna google-on?
2016. márc. 3. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Senki nem hulye, nincs ilyen
2016. márc. 3. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

olcsót tudok, ami havi 300 ft -ból meg van.

Bár nagy teljesítményre nem lehet számolni, egy WordPress oldalt se képes kiszolgálni, bár nekem bőven elegendő, saját fejlesztésű nagy forgalmú oldalam elbírja, úgy hogy 20% -t se veszi el a rendelkezésre álló hardvereknek.

2016. márc. 3. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ingyenes nincs, de hogy a legnagyobbakat említsem:

* Microsoft Azure: [link]

* Google Cloud: Platform: [link]

* Amazon EC2: [link]

Mindegyik kínál ingyenes próbalehetőséget, és vannak olyan csomagjaik, ahol a használt időért fizetsz.

2016. márc. 3. 10:21
 10/10 axonbite ***** válasza:

próbáld ezt: "

Tesztelj 14 napig ingyen Nulla kockázat, teljes funkcionalitás Válaszd a próba igénylést!"

[link]

2016. márc. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Weboldalt, és egyben blogot szeretnék készíteni. Nem tudom, hogy melyik ingyenes szolgáltatás tudná ezeket a feltételeket amiket én megszeretnék valósítani?

Sziasztok, Jó reggelt ! Már jó pár hónapja ott van a fejemben a gondolat,hogy jó lenne egy saját weboldal.Így kinézetre az szeretném,hogy amikor megjelenik a képernyőn az oldal akkor baloldalt lehessen több témakör.Pl Hobby,Kertészkedés,Álllatok.Amikor a látogató...

Milyen olcsó, megbízható és jó tárhelyszolgáltatókat ismertek?

Tudom, hogy google millió találatod ad, de olyan kellene, amelyekkel személyes tapasztalatotok is van/volt.

Hogyan tudnek egy Fortepan szeru oldalt letrehozni?

Annyi kulonbseggel, hogy az enyem szolgaltatas alapu lenne, hisz magan emberkent eleg draga lenne a fenntartasa ha total ingyenes lenne. Arra gondoltam, hogy 1 dollar per ho mar fedezne a koltsegeket, plussz egy kis banner penz, amibol bovithetnem a kollekciot. Ja...

Ha egy régi (fénykorában lévő) IWIW mérethez hasonló nagyságú portált szeretnék üzemeltetni, akkor milyen szerveren kéne azt elhelyeznem ahhoz, hogy...

Gondolok itt a kiszolgáló sávszélességére, a tárhelyre, az állandó megbízhatóságra, a szünetmentes szolgáltatásra, stb... A kód biztonságosságáról természetesen gondoskodnék, ez nem tartozik a kérésemhez

Ti milyen nevet adnátok egy fájlfeltöltő szolgáltatásnak?

Ez egy magyar fájlfeltöltő szolgáltatás lenne. Vannak szervereink meg minden csak azt nem tudjuk mi legyen a neve. Valami ütős angol névre gondoltunk mint az Icloud, Onedrive, Google drive.

Szeretnék egy blogok indítani, milyen szolgáltatás (okat) használjak?

Egy olyan blogot szeretnék indítani, amin Mobiltelefonos híreket gyűjtenék össze. Nem ismerem a blogos ,,technikákat" ezért kérek segítséget. Szeretném ha lehet Facebook integráció,azon keresztül lehetne kommentelni, ilyenek. Bármiféle segítséget, ötletet és tippet előre is köszönök.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!