Szemcsés felületű vattakoronggal hogy kell arcot radírozni? Arcmosás és öblítés után ugyanabból az arclemosóból tegyek rá, és a nedves arcot dörzsölgessem?

válasza:

válasza:Alkalmazása: hetente 1-2 alkalommal a megtisztított bőrön lemosóval vagy vízzel. Ne használjuk aknés és irritált bőrön.
Szóval arclemosás után kell használni, és látom, hogy a véleményezők közül valakik tonikkal használják, de lehet arclemosóval is, vagy az hülyeség, mert akkor már -szálán lenne az arclemosó?
Vagy inkább: arclemosó - ez a korong sima vízzel - tonik?
Kapcsolódó kérdések:
Most kezdtem el a sampon szappan használatát,de sehol nem írja ,hogyan kell használni. A válaszokat előre is köszönöm.
Megfigyeltem már hetek óta, H mindig a hajam jobb oldala olyan mintha zsíros lenne pedig nem. Olyan hülyén néz ki, a tincsek összeállnak nagyobb tincsekbe. WU2 sampont használok(szerda,vasárnap mosok hajat, közben minden este forró vízzel leöbpítem a hajamat fodrász...
Ha valaki minden nap megmossa a haját fürdésnél - sampon és/vagy balzsam nélkül, tehát tulajdonképpen csak sima vízzel átöblíti - majd hagyja ezután magától megszáradni, az jó, vagy rossz hatással lesz az illető hajára nézve?
Pár hete festettem be a hajam majd colour b4el kiszedtem belőle a tartős festéket(sikeresen) pár napja azonban elkezdett viszketni a fejbőröm és picit korpás is lett de az már kezd elmúlani. Soha ezelőtt nem volt ilyen problémám. A fejbőröm nem sebes. Lehet a festéstől...
Van akinek használt ez az összetétel? Mit nem szeret a hajam: a szódabikarbónát vagy az ecetet?
Félhosszú hajam van, ha kíméletesen mosom akkor is összegubancolódik egy kicsit. Mivel kellene leöblítenem, hogy könnyebben tudjam kifésülni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!