Szerintetek is hülyén néz ki ha valaki korán őszül de nem növeszt szakállat, vagy nő létére fekete kendőt nem vesz? Mert ha nem festi a haját, de másban fiatalos az ellentmondásos. Döntsük már el hogy öregesen akarunk e kinézni, vagy fiatalon.
Figyelt kérdés
Nektek is ez a véleményetek?febr. 12. 20:21
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem attól függ, hogyan őszül az illető. Ha ilyen "foltosan", egyenetlenül, szerintem is fura, ha mellette meg úgy öltözik, mint egy 20éves vagy egy tini. Persze azért sztem öregapám/anyámba sem kell átmenni, annyira nem tartom öregesnek. Ha pl. csont ősz a haja vkinek, vagy csak egy csíkban őszül (mint sok latin-amerikai nő), szerintem tök menő fiatalos külsővel.
2/17 anonim 

válasza:

Ha hülyén néz ki, ha nem, erről senki nem tehet hogy mikor és hogy fog őszülni. Az már máskérdés hogy neki hogy tetszik a haja. Saját döntése legyen, ne idegenek véleménye miatt festesse valaki.
Milyen jó lenne, ha az emberek saját magukkal goglalkoznának.😊
3/17 anonim 

válasza:

mivan? mi ez a ‘fekete kendot nem vesz’ duma? szerintem ha egy no elkezd oszulni, akar mar 20-25 evesen, akkor vagy be KELL festetnie vagy fekete kendot KELL hordania? te amugy fogyatekos vagy? mi kozod hozza, ki mit kezd a hajaval? nem ez az elso ilyen kerdes arra vonatkozoan, hogy nok miert nem festeteik az osz hajukat, baromi uncsi, h ennyire masokkal vagy elfoglalva meg azzal, h mit illik es mit nem. ennyire nincs eleted?
4/17 A kérdező kommentje:
Ennyire. Üdv a klubban
Idióta
2: nem arról tehet hogy őszül, hanem hogy nem ahhoz igazítja a divatot. Nem goglalkoznának hanem foglalkoznának.
1: lehet hogy menő, csak ellentmondásos. Persze mindenkinek más az ízlése.
febr. 12. 21:16
5/17 anonim 

válasza:

És az nem lenne ellentmondásos, ha egy 20onéves papi/mamifazonú frizurát és ruhákat hordana, csak mert őszül a haja? Az arcán, testén látszik, hogy fiatal.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem. Az lenne a normális. Aki ki akar tűnni az nyugodtan ne ilyen legyen persze.
febr. 12. 22:03
7/17 anonim 

válasza:

Az is kitűnik, aki ránctalan arccal úgy öltözködik, mint a nagyanyám.
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor legyen ráncos.
febr. 12. 22:29
9/17 anonim válasza:
Itt mindenki kretén. A kérdező is, és a válaszolók is. Kivéve engem, mert én teszek rá hogy ki milyen hajú, nem hogy össze vesszek rajta.
10/17 A kérdező kommentje:
Na, ha meg nem érdekel akkor válaszolj másra
Bmeg
febr. 13. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!