Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eloszor a balzsam vagy a...

Eloszor a balzsam vagy a kondicionalo? A kondicionalot hogyan kell hasznalni?(a termekre nincs rairva)

Figyelt kérdés

2023. dec. 10. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A balzsam és a kondicionalo ugyanaz
2023. dec. 10. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A kondícionáló a balzsam külföldi neve. Elég az egyiket használni.

Ha mindenkepp mindkettot akarod hasznalni akkoe ha valamelyikre rá van írva hogy rajta kell hagyni a hajon akkor azt hadználd kesobb.

2023. dec. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Ilyen hajat milyen típusú hajápolással, (sampon, balzsam, kondicionáló, fésű stb )lehet elérni? képek lent. Olyan lányoktól nőktől várok tippeket,...

A hajam szőkésbarna, középhosszú, vékonyszálú, full egyenes, és nehezen fésülöm ki. 4 éve tök más volt a szerkezete, ugyan sokkal inkább a fejemre lapult, de nagyon puha volt, és 3 másodpercbe se telt kifésülni.Most több hajam van,( pubertásban lett több , meg...

Sampon, balzsam, kondicionalo, maszk egyutt jo?

Fiu vagyok kozephosszu egyenes, kicsit szaraz, vekonyszalu hajjal Minden reggel hajat mosok samponnal, balzsammal majd kondicionalot is hasznalok Ket hetente pedig maszkot is hasznalok Vagyis majd holnaptol kezdem el ezt a hajapolast. Nwm tul sok?

Jó sampon és kondícionáló férfiaknak?

Egy ideje hosszabb fazonra váltottam a frizurámat. Előtte én is a jó öreg 3in1 tusfürdőket használtam a hajamra, de miután szükségessé vált elkezdtem kísérletezni. Sokáig használtam az egyszerű schauma férfi samponokat. Aztán csak egy sugallat hatására az egyik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!