Eloszor a balzsam vagy a kondicionalo? A kondicionalot hogyan kell hasznalni?(a termekre nincs rairva)

válasza:

válasza:A kondícionáló a balzsam külföldi neve. Elég az egyiket használni.
Ha mindenkepp mindkettot akarod hasznalni akkoe ha valamelyikre rá van írva hogy rajta kell hagyni a hajon akkor azt hadználd kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
A hajam szőkésbarna, középhosszú, vékonyszálú, full egyenes, és nehezen fésülöm ki. 4 éve tök más volt a szerkezete, ugyan sokkal inkább a fejemre lapult, de nagyon puha volt, és 3 másodpercbe se telt kifésülni.Most több hajam van,( pubertásban lett több , meg...
Fiu vagyok kozephosszu egyenes, kicsit szaraz, vekonyszalu hajjal Minden reggel hajat mosok samponnal, balzsammal majd kondicionalot is hasznalok Ket hetente pedig maszkot is hasznalok Vagyis majd holnaptol kezdem el ezt a hajapolast. Nwm tul sok?
Egy ideje hosszabb fazonra váltottam a frizurámat. Előtte én is a jó öreg 3in1 tusfürdőket használtam a hajamra, de miután szükségessé vált elkezdtem kísérletezni. Sokáig használtam az egyszerű schauma férfi samponokat. Aztán csak egy sugallat hatására az egyik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!