Milyen jó férfifodrászokat javasoltok a pesti belvárosban, lehetőleg a 8. kerületben?
Figyelt kérdés
Google térkép alapján jó párat látok jó értékelésekkel, de személyes ajánlásokban jobban megbízom. Ha ismeritek a helyet, kérlek árat is írjatok, hogy kb. mennyi egy hajvágás! Köszönöm az ajánlásokat!ápr. 4. 09:43
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Figyelj ide, a nyolcadik kerület nem a világ vége, de azért ne várj csodát minden sarkon, mert sok a túlárazott pózör hely. Ha tényleg pesti belváros kell, a Barber World a Rákóczi úton elég profi, de ott 7500 körül van egy vágás, ami nem kevés egy kis nyírásért. A József körúton a Gentleman Barber shop is pörög, ott is hasonló az árképzés, 7000 és 8000 forint között mozognak a tarifák, szóval a pénztárcád legyen vastag. Ha valami egyszerűbbet akarsz, a REDS Férfi Gyorsfodrászat a körúton olcsóbb megoldás lehet, de ne várj tőlük kézműves sörös kényeztetést, csak levágják oszt kész. Az Abu Ali a Baros utcában is egy opció, ha bírod a pörgést, de ott az árak néha változóak, szóval érdemes rákérdezni mielőtt belekezdenek a séródba. Én a helyedben nem dőlnék be minden reklámnak, mert a legtöbb helyen csak a dizájnt fizettetik meg veled, de ezek legalább tudják mit csinálnak.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Ha csak jó vágást szeretnél, csilivili körítést hozzá nem, akkor a Teleki térnél levő Ica fodrászatot ajánlom. Retró a hely, de Timi nagyon ügyes, kedves, és az árak sincsenek elszállva. A hivatalos címük Népszínház utca 49, de a bejárat a Kis Fuvaros utcából nyílik.
Kapcsolódó kérdések:
Pesti BioHair szalonok milyenek? Melyik a legjobb?
Csak sima hajvágás kéne egyszerű félhosszú formára
Pesti kreatív fodrász, vagány rövid frizurára?
Hosszú hajam van, meg egy eléggé túlnőtt, de még nem elcsatolni kötelező frufrum. Sajnos semmi elképzelésem nincs mit szeretnék mert tudom hogy az nem feltétlen állna jól. Nem szépítem, nem vagyok valami sovány alkat, olyan frizurát szeretnék ami rövid, tépett, de fül...
Pécsett tudnátok olyan fodrászt ajánlani, aki készít ombre hajfestést?
Goggle csak pesti szalonokat dob ki.
Pesti úti Bio Hair szalonról, Illetve a KöKi Terminál Csak vágás szalonjáról mik a tapasztalatok?
Undercut vágást melyiknél érdemes?
Pesti jó áron dolgozó fodrászokat tudnátok nekem ajánlani?
Csak mert ahonnan én jövök nem adunk ki 6000 ft-ot hajvágásra :P
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!