Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tud többet egy átlagos...

Mivel tud többet egy átlagos barber shop, mint egy hagyományos fodrász szalon?

Figyelt kérdés
Túl azon, hogy a vendégkör nyilván férfiakból áll. Férfiként miért éri meg barber shopba menni?
ápr. 15. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Talán más a hangulata.

A választ nem tudom én sem. De amúgy biztos megéri, mert nálunk, egy kisvárosban majd minden sarkon van egy barbershop.

ápr. 15. 09:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel nem jobb csak most divat ott vágatni az egyen ecset hajat.
ápr. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Windows-on, Linux-on, Chrome-OS-en, FreeDOS-on és BSD-n/FreeBSD-n kívül még milyen operációs rendszerek léteznek, amik egy hagyományos, átlagos, mai...

Tehát nem olyanra gondolok, ami egy egyedi hardvernek egyedi operációs rendszere, vagy ami egy spéci vállalat spéci processzorain futtatott zárt operációs rendszer aminek csak a nevét lehet tudni és azon kívül még egy publikus kép sincs arról, hogy hogyan néz...

Hagyományos (átlagos), de világítós halk billentyűzetet tudtok ajánlani?

Olcsón. A világítást magukra a betűkre értem, ne mellete. Jó az egyszínű is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!