Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan van, hogy egyszerűen...

Olyan van, hogy egyszerűen nem barnulok le a szoláriumban sem? Tudom béna kérdés de már tavaly is próbálkztam vele. Okés talán 5 alkalom utan kicsit látszott valami, de semmi extra. Majdnem ugyanolyan fehér voltam mint előtte. Ez normális?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 14:19
 1/5 anonim válasza:
Igen, van, velem ugyanez a helyzet. De azt nem tudom, hogy normális-e :S
2011. ápr. 23. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális szerintem. Hiszen akinek világos a bőre, annak eleve kevesebb pigmentje van. Ez esetben mi "aktiválódna"? Lebarnult vörös hajú/szeplős embert is ritkán (vagy sose) látni, nem?
2011. ápr. 23. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Okes de mit lehet ellene tenni? jarjak gyakrabban vagy többet szoliba? Mert napfenynel meg aztan vegkepp nem barnulok! Vagy mi a javaslat?
2011. ápr. 23. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ellen nem sokat tudsz tenni. Ha többet/gyakrabban jársz se leszel barnább, hiszen mint mondtam, kevesebb a pigmented, eleve. Próbálj ki egy olyan barnulási módszert, ahol lefújják a bőröd, úgy barnítják. Vagy ha komolyabban aggaszt, kérd ki egy bőrgyógyász véleményét, hogy mit tehetnél, amivel nem okozol kárt, és segíthet rajtad. A több szolival csak árthatsz.
2011. ápr. 23. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen a bőröm. nálam el kell érnem egy alap bőrszínt. (úgy 50-60 perc) és után kezdek fokozatosan barnulni,de így se leszek nagyon barna,de szépnek mondható azért..:)
2011. ápr. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Járnátok olyan emberrel aki hetente legalább egyszer lerészegedik, viszont nagyon szeret titeket?

Az illető 24 éves fiú. Néha ha alkalom van akkor egy héten 2-3szor is. Ez teljesen normális vagy csak én tartom ezt már soknak?

Az normális, hogy 9 év menstruáció során sose fájtak a melleim? Most már második alkalom egymás után, hogy eléggé fájnak és tapintásra érzékenyek a menszi előtt.

Nem szedek semmilyen gyógyszert, nem volt most komolyabb betegségem, nem élek nemi életet és nincsenek csomók a melleimben. Ami furcsa, hogy a nyáron nőttek a melleim, pedig hosszú évek óta nem volt ilyen, de talán étrendbeli változás okozta. Jah meg még, hogy a...

Ez normális az első alkalom után? Vagy valamit nem jól csináltam?

Vettem egy 10 kilós kézisúlyzót. Vannak hozzá súéyok , amit le lehet venni , meg vissza tenni. Először 2 db 0,5 kgos súllyal súlyzóztam , + a rúd is 1 kiló, akkor 2 kiló. Kb 20-20 percig edzettem mindkettő karom. Nem akarok olyan izmos lenni, csak sokat fogytam, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!