Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legolcsóbb extrém...

Melyik a legolcsóbb extrém hajszínező márka?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:

A bes movie color 250 ml-es és 1700-2000 Ft körül van az ára de csak ezüst, kék, piros, pink, narancs meg lila szín van belőle ha jól tudom.

A LaRiché-ben csak 88 ml van és szintén 1700 és 2000 Ft közt mozog az ára fodrászkellékesben viszont 34 árnyalatban kapható és sokkal jobban színez mint az előbbi. Tapasztalatból mondom.

Ezen kívül létezik még mancip panic meg crazy color meg biztos vanmég másfajta is de azokról nem hallottam. Utóbbi kettőt még nem láttam fodrászkellékesnél, de én kecskeméti vagyok. Minden fodrászkellékes mást preferál, gondolom lehet kapni máshol Mo.

Az internetes vásárlást nem ajánlom magyar oldalról mert ott horribilis 2-3 szoros áron adják + postaktg.

Ezen kívül van még a nagy márkáknak is színezője. A wellának asszem 6 alapszín, meg van valami splasher nevezetű a Lisapnak.

Én külföldről szoktam LaRichét rendelni Még szállítással együtt is olcsóbb mintha itthon venném, pláne ha többet veszek. Legutóbb 5 tubussal vettem 6000 párszáz ft-ért szállítással együtt.

2011. jún. 15. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!