Van olyan köztetek, aki gyakran vasalja a haját, és mégsem töredezik, és károsodik?
Ugyanúgy vagyok mint az előző. Vastag szálú a hajam, én is örököltem. :) Suliidőben mindig vasalom vagy ha nem vasalom, akkor göndörítem, ami még jobban megviseli. Előző hónapban elmentem a fodrászomhoz, hogy vágassak-e belőle de hozzátettem, hogy növeszteni akarom.És azt mondta, hogy a hajam egészséges, nem kell belőle vágni.
Szóval! Mivel most még szünet van, én azt javasolnám neked ,hogy még most menj el a fodrászhoz és mondd meg neki hogy csak a töredezett részt vágja (és ahogy te mondtad az csak a vége).Hidd el nekem mire suli lesz addigra akkor lesz, mint a mostani, csak szebb :)) Tudod, ha egy haj töredezett azt már nem lehet normálisan kivasalni...valami borzalmasan néz ki(tapasztalat :D).Minél többet vársz ,annál tovább nagyobbodik a töredezett része. Én WU2 samponnal szoktam hajat mosni amitől gyönyörű szokott lenni, de vigyázz mert úgy vettem észre, hogy ez csak a vastag szálú hajnak tesz jót, a vékonynak nem nagyon.E mellet még egy balzsam amit a DM-ben szoktam venni és komolyan mondom hogy szinte örömtáncot jártam mikor először kipróbáltam(és nem is drága). [link] Jah, és egy kis praktika egyél reggelire tojásos ételt pl. rántotta és ha szereted akkor vacsira vagy nem is tudom, olajos halat, tudod ami ilyen kis dobozkába van és csöpögtess rá citromlevet...a hal fényesíti a hajat míg a citromban sok a C-Vitamin.Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!