Hajdúsítás/erősítés könnyen?

Kókuszolaj+ricinusolaj!
Nekem ezek keveréke nagyon bevált. Pluszba olívaolajjal szoktam néha kiegészíteni a pakolást,de túlnyomó többségben a ricinusolaj van. Attól nő gyorsabban,és jelentkeznek a babahajak. Kókuszolaj behatol a hajszál belsejébe,és erősíti,táplálja a hajat. Én egyszerűen imádom. :3
Olívaolajtól pedig fényesebb,selymesebb lesz. :)

Én olajat nem ajánlok a fejbőrre. Szintén vékony szálú a hajam (egyenes) és csak rontott a helyzeten. Egy csomó kihullott tőle :S Amit ajánlok, az egy jó koffeines sampon, vagy gyógynövényes (csalános vagy bojtorjános) és némi rozmaring illóolajcsepp. A fejbőrmasszázs is nagyon jó vérserkentő.
A vasalást hagyd abba, vagy ritkítsd, mert attól elvékonyodik a haj.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Ricinusolajat sokszor próbáltam mert, de sajnos sosem rendszeresen. Ki próbálom a többit, viszont azt megkérdezném, hogy nektek mennyi idő alatt jött rendbe illetve lett jobb a hajatok ? :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!