Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajdúsítás/erősítés könnyen?

Hajdúsítás/erősítés könnyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vékony szálú hajam van és ráadásul vasalom is, hogy ki is nézzen valahogy. Bármi mást csinálnék nem válik be. Tudtok esetleg valami jól bevált, biztos módszert hajdúsításra illetve haj erősítésre? :)
2014. febr. 27. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Kókuszolaj+ricinusolaj!

Nekem ezek keveréke nagyon bevált. Pluszba olívaolajjal szoktam néha kiegészíteni a pakolást,de túlnyomó többségben a ricinusolaj van. Attól nő gyorsabban,és jelentkeznek a babahajak. Kókuszolaj behatol a hajszál belsejébe,és erősíti,táplálja a hajat. Én egyszerűen imádom. :3

Olívaolajtól pedig fényesebb,selymesebb lesz. :)

2014. febr. 27. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Én olajat nem ajánlok a fejbőrre. Szintén vékony szálú a hajam (egyenes) és csak rontott a helyzeten. Egy csomó kihullott tőle :S Amit ajánlok, az egy jó koffeines sampon, vagy gyógynövényes (csalános vagy bojtorjános) és némi rozmaring illóolajcsepp. A fejbőrmasszázs is nagyon jó vérserkentő.

A vasalást hagyd abba, vagy ritkítsd, mert attól elvékonyodik a haj.

2014. febr. 27. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Ricinusolajat sokszor próbáltam mert, de sajnos sosem rendszeresen. Ki próbálom a többit, viszont azt megkérdezném, hogy nektek mennyi idő alatt jött rendbe illetve lett jobb a hajatok ? :)

2014. febr. 28. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pár hét után látható volt a változás. :)
2014. febr. 28. 12:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tényleg kipróbálom akkor! :)
2014. márc. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!