Arról van szó, hogy be szeretném festeni a hajam. Lilára, de nem az egészet hanem pl a frufrum alját/belső felét, vagy hátul alul csináljam meg, vagy tincseket, vagy ombree-sra. Hát valahogy így néz ki most: [link] kicsit sötétebb barna. Viszont nem akarom befesteni /meg a szüleim se engednék/ az egészet feketére hanem barna-lila verzión gondolkoztam. Szerintetek? És festék tanácsot tud valaki adni?/melyik jó, melyik lesz szép/
sztem nem érdemes mert pár nap mulva már ugyse duvatos
2014. máj. 5. 18:39
2/15 A kérdező kommentje:
köszi, bár én nem arra megyek hogy divatos legyek hanem egyedi. meg azért már ez a hajstílus se divatos még is így hordom:D. meg csak színezőt akarok használni mert ugye az gyorsabban kikopik mint egy normál festék. meg most jön a nyár. akkor a nap, víz szívja le a színét.
2014. máj. 5. 18:45
3/15 A kérdező kommentje:
(lehet nem jól tudom, én ezt hallottam/olvastam de annyira nem foglalkoztam eddig a hajfestéssel.)
2014. máj. 5. 18:47
4/15 anonim válasza:
Az vele a baj, hogy a lila nemigen fogja be az ennyire sötét hajat, ahhoz előtte ki kellene szőkíteni. Úgy meg akkor már nem kopik ki a szín. Ombrésra tudnád megcsinálni/csináltatni, akkor le lehet vágni az alját ha már nem akarsz lilát.
2014. máj. 5. 19:07
5/15 anonim válasza:
hát ha nem arra mész hogy divatos legyen, hanem azért csinálod, mert neked ez tetszik, akkor vágj bele :)
2014. máj. 5. 19:08
6/15 anonim válasza:
4-es vagyok, szóval a lila kopna persze, csak alatta nem barna lenne hanem szőke.
2014. máj. 5. 19:13
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!
4. Az a baj hogy jövőre új suliba megyek és nem akarok már az elején bajba kerülni a festett hajam miatt, pedig szeretném szépre és tartósra megcsinálni. a szőkítéssel kapcsolatban hallottam valami olyat hogy ha nem jól csináljak tönkre megy a haj, és nekem kicsit gyenge a hajam. vasaltam régebben és akkor egy részen szépen kiszőkült.
5. nem látom értelmét annak hogy úgy nézzek ki mint mindenki más ha teljesen máshogy gondolkozok meg képzőművészeti suliban kell az egyediség:D.(mr.busta helyett inkább nirvanat/ ACDC-t hallgatok) + szeretnék kitűnni a tömegből az egyéniségem miatt is.
2014. máj. 5. 19:16
8/15 anonim válasza:
Nekem hasonló színű a hajam, én is lila tincseket akartam bele, de szőkítés nélkül abszolút nem fogta meg:s
2014. máj. 5. 19:28
9/15 A kérdező kommentje:
utolsó: színezőt használtál csak? és milyet? mert én egy 28 mosásoson gondolkozok.
2014. máj. 5. 19:41
10/15 anonim válasza:
Az ombre divat, kb minden második csajnak olyan van, szóval inkább ne. A többihez meg szőkíteni kell, mert másképp nem fogja be a hajad a színező. A szőkítés mindenképp tönkreteszi a hajat, kiszárad tőle és töredezni fog.
A huszonvalahány mosásos hajszínezők nem kopnak ki, csak a Directions félék, amihez nem kell oxit keverni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!