A fiúk a rövid vagy a hosszu haju lanyokat szeretik inkabb? Gondor vagy egyenes? Elore is koszonom a valaszokat.
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 20:48
1/11 anonim válasza:
alkattól függ de szerintem a hosszú egyenes a legjobb
2/11 anonim válasza:
Hosszú, minimum lapckáig, és egyenes, de ha kell akár kis hullámokkal.
Mogyi
3/11 anonim válasza:
Először is ez tetszés kérdése nem szereteté, másodszorra a lány stílusa, és a fiú ízlése közrejátszik benne...
Nekem pl hosszú hajam volt, úgy ismertem meg a páromat, de amikor levágattam 3-4 centisre, nem hagyott ott a hajam miatt...mert magamért szeret, nem a hajamért...pedig ez még csak pár hét volt...
4/11 anonim válasza:
Ízlés kérdése, páromnak a hullámos vállig érő jön be leginkább. A hosszú szerinte gyerekes, az egyenes meg unalmas.
5/11 anonim válasza:
Inkább hosszút, és egyenest vagy hullámost.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)
2014. máj. 7. 06:53
7/11 anonim válasza:
Jó rövidre vágott egyenes haj. Ez jön be legjobban! :)
8/11 anonim válasza:
Kit érdekel, mit szeretnek a fiúk, omg, a világ így is azt tanítja a fehér hetero fiatal fiúknak, hogy ők az atyaúristenek, nehogymár még az én létezésem is az ő preferenciájuktól függjön.
9/11 anonim válasza:
nekem derékig érő barna, hullámos hajam van és eddig minden srácnak bejött. szerették az illatát is és volt amelyikük "megtiltotta" hogy levágassam :D
szerintem a hosszú haj nőies és szép (persze csak ha ápolt)
tudom, hogy fiúk véleményére vagy kíváncsi, de gondoltam elmondom a saját tapasztalatomat :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!