Béna a frufrum mit csináljak? Mennyi idő alatt nő vissza?
Magamnak vágtam telifrufrut.!csak a vége olyan szögegyenes úgy áll mint a seprű pedig függőlegesen vágtam bele az ollóval.
Meg van egy forgóm oldalt így olyan hülyén szétáll.mennyi idő kell hogy megnőjön úgy hogy oldalfrufrut lehessen belőle csinálni??MIlyen praktikákkal lehet felfogni??:(
használj vitanol C-t vagy pedig de miclén regenert, mindkettő hajnövesztő ha beírod itt a keresőbe h vitanol C v de miclén regener olvashatsz tapasztalatokat :)
am mindkettő 500 ft a rossmanba
és sztem addig csatold fel a frufrud
tudom amúgy engem is idegesítenek ha naponta olyan kérdések jelennek meg hogy hogyan nő meg a haj leggyorsabban.CSak egy kis együttérzés meg néhány tanács nagyon jól esik:)
amúgy úgy vágtam hogy megmostam kivasaltam .mert vizesen veszélyesebb lett volna.dehát így is béna főleg hogy szétnyíik szóval kicsit növesztem és oldalfrufrut cisnéok belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!