Mit kenjek az arcomra hogy egy pár órára látványosan kevésbé látszanak a pattanásaim, és szebb legyen az arcom?
Púder meg ilyenek kizárva
15/f

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fehérje forrásnak a legjobb és a haj,bőr,köröm fehérjéből épül fel ezért egészséges,mert bépül.Ez igaz?
Legalábbis az enyém mindig új erőre kap, sokkal fényesebb és erősebb lesz tőle.
21 éves vagyok, aknés, még mindig, semmilyen gyógymód, kenőcs, vagy "gyógyszer" nem segített eddig, hála isten, volt mit örökölnöm apámtól... ha megborotválkozom ( elektromos ) akkor egy kis időre szebb nem annyira, de picit simább lesz az arcom is. ez csak rövidtávon...
Sziasztok! Nagyon csunya pattanasos az arcom. Nagyon kis hormontartalmu fogamzasgatlot kaptam. Ha elkezdem azedni szebb lehet az arcom? Es nölhet a mellem? Nektek valtozott valami a fogamzas gatlo szedese utann?
A szódabikarbónáról hallottam, de az nem roncsolja a fogakat, ha töményen használom, mert azt tudom, hogy a só nagyon, azt nem is próbálnám ki. De a szódabikarbónáról nem hallottam még semmit, ezért is érdekelne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!