Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csúnya pattanások, illetve...

Csúnya pattanások, illetve pattanások utáni hegek és mitesszerek vannak a vállamon, milyen házi kezeléssel lehet eltüntetni ezeket?

Figyelt kérdés
Mennyi idő, amíg ezek elmúlnak, vagy legalább halványodnak?
2015. ápr. 14. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
akneroxid krém, 1-2 hónap, de nem szabad, hogy fény érje, mert a krém fényérzékenyít
2015. ápr. 14. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Aha savas krémekkel próbálkozz, elég hatásos. Jobbat még nem találtam.
2015. ápr. 14. 23:11
 3/3 anonim válasza:
hát nekem is volt ilyen pár éve. mélyhámlasztásra mentem el bőrgyógyászhoz. de nem olcsó. 5000 ft per alkalom. 30 000-be volt az egész,de totál eltűnt. sajnos idén megint megszenvedtem ezzel de csak picit...most házimódszerként tejes mézes pakolást kezdtem el csinálni. a mézben rengeteg vitamin van. ezt természetesen házilag kutyulom ki. ez még pénzbe sem kerül hiszen mindegyik van itthon, hatásos jobb tőle a bőröm. de tény hogy hónapokba telik és még magam sem tudom hogy teljesen el tudja e tűntetni,csak azt hogy nagymértékben gyógyította és már alig látszik némelyik...kb 3 hónapja csinálom és nem minden nap. na most pattanásokra is jótékony hatását fedeztem fel. de amin nagyon láttam, hogy pattanásokra jó: tejföl és almareszelőn reszelve kígyóuborka bele és azt tedd rá a hátadra. eskü totál jó. illetve 1000 ft-ért lehet kapni patikában kamillás lemosót, a kamilla szárítólag hat a pattanásokra. másik a tusfürdőket felejtsed el. kecsketejes szappan vagy valami mannaszappan.a lényeg hogy természetes alapanyagú legyen.nem véletlenül van annyi bőrrákos.illetve belsőleg is figyelj oda, hogy mit viszel be.
2015. ápr. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Valami házi praktika mitesszerek ellen?

Meg a pattanások utáni hegek/foltok eltüntetésére?

Orr környékén kialakuló mitesszerek ellen van valami jó házi praktikátok?

Szerencsére nem problémás a bőröm, az orromon viszont állandó jelleggel ott vannak a mitesszerek, akármilyen bőrradírt és tonikot használok. 15L

Milyen házi módszerek vannak mitesszerek ellen?

14 éve vagyok és az orrom tele van mitesszerekkel,mit tegyek ez ellen?

Bármilyen házi módszer pattanások és mitesszerek ellen?

Kérlek segítsetek... csak házi praktikákat írjatok... mint az élesztős megoldás.. és olyat ami beválik.:'(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!