Nem artok ezzel a boromnek?
Figyelt kérdés
vettem egy olay arckremet,de kesobb vettem eszre hogy ra van irva kisbetuvel hogy 50ev felettieknek valo.en 30 vagyok.hasznaljam igy is?2016. jún. 25. 15:22
1/4 anonim válasza:
Túlterheled,mert van benne ránctalanító és nehezebb hatóanyagok.Esetleg add oda anyukádnak és vegyél másikat.
2/4 anonim válasza:
Ártani elméletileg nem árthat, annyiban különbözik a sima krémektől, hogy ránctalanító összetevők vannak benne. Próbáld ki, ha nem húzza a bőröd vagy hasonlók akkor nyugodtan használhatod.
3/4 anonim válasza:
nem ilyenek alapján kéne arckrémet választani, hanem összetevők alapján. ha szép az inci-je, akkor tök mindegy, hány éveseknek van elvileg kitalálva.
4/4 A kérdező kommentje:
hasznaltam 4napig,de a borom olyan lett mintha kivasaltak volna.
2016. júl. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!