Az anyajegy nőhet?
Figyelt kérdés
Az arcomon van egy anyajegy ès lehet hogy csak paranoiából bekèpzelem de úgy látom hogy nőtt(persze nem sokat).Nőhet, ès ha igen akkor sokat ? Ès szerintetek csúnya ha egy lány arcán anyajegyek vannak? Mit gondoltok ? 16\L2016. jún. 29. 21:10
1/7 anonim válasza:
Nőhet nem olyan sokat nálam inkább csak egyre sötétebb az anyajegy. Szerintem aranyos ha valakinek az arcán van anyajegy. Én nem tartom csúnyának.
2/7 anonim válasza:
Nőhet, persze. Nyáron az UV sugárzás miatt ez fokozottabban veszélyes(megfelelő fényvédelem!!) pánikra azért semmi ok- de évente én megnézetem bőrgyógyásszal az anyajegyeim.
Csúnyának pedig nem csúnya, nekem is van :)
3/7 anonim válasza:
Ha változik akkor irány a bőrgyógyász, meg kell nézetni és ha úgy látja akkor leveszi. Inkább mint a bőrrák.
Használj naptejet az utcára is.
4/7 anonim válasza:
Ha változik, érdemes megnézetni bőrgyógyásszal, de ebben a korban probléma nélkül is változhatnak, újak is megjelenhetnek, főleg a napnak kitett helyeken.
5/7 anonim válasza:
Igen sajnos nől nekem az arcomon van és nem merem leszedetni mert heges lesz az arcom :(
6/7 opened paradise válasza:
Ahogy már írták,nézesd meg. Amúgy a nap miatt ilyenkor simán.
És nem az:)
Mondjuk nem mindegy,hogy mekkora és milyen.
Ha nem nagy,kidudorodó és szőrös,akkor ne aggódj.
7/7 anonim válasza:
Gigi Hadid is anyajegyes, mégis gyönyörű;)ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!