Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni fénylő bőr ellen?

Mit lehet tenni fénylő bőr ellen?

Figyelt kérdés

Arcmosás után már kb 10 perccel fénylik az arcom, és nincs tiszta érzete, még akkor is, ha nem kenek rá semmit. Nagyon zavaró, leginkább a homlokom, meg az orrom melletti arc rész. A pórusaim is elég tágak, de eddig nem volt ilyen, kb 1 éve kezdett ilyen lenni a helyzet, előtte semmi baja nem volt a bőrömnek. Mitesszerek is vannak és sajnos pattanások is jönnek ki (de azért nem önti el a fejem). 22 éves leszek lassan!

Másnak is van ilyen? És mit tesz ellene?

Köszönöm!

2016. júl. 1. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mattító arckrémet használok, be is vált.
2016. júl. 1. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem ez melyik? én a La roche posay effaclar arckrémjét használom, ami elvileg erre van, gyakorlatilag nekem nem igazán vált be...
2016. júl. 1. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:

sajnos nekem is könnyen fénylik, főleg ha van rajtam smink

sok mindent nem lehet vele csinálni, púderezek

primert nem akarok használni hétköznapokra, mert bár az elvileg erre jó, de hosszútávon biztos csak rossz lenne a bőrömnek

a mattító arckrémek nem nagyon váltak be, de van egy olyan arcmaszk, ami után egész sokáig matt marad az arcom (Avon Planet Spa Perfectly Purifying Arcmaszk a neve)

ha sminkelek, akkor meg egy jó púder csodákra képes

2016. júl. 1. 18:34
 4/6 anonim válasza:
43%
Mosd át kék szesszel(egészségügyi alkohol,vagy nemtudom más néven). Ne túl sokszor. Az szárítja a bőröd,összezárja a pórusaidat. Ha érzékeny a bőröd nem nagyon ajánlom. Ha mégis kipróbálos este,lefekvés előtt mosd át vele az arcod. Ha hasznàlod,és kezd hámlani az arcod akkor inkább hagyd abba.:)
2016. júl. 1. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A fénylő tág pórusú bőr valószínűleg egészségtelen életmód/étkezés eredménye. Változtass. Másképp nem fog változni semmi.
2016. júl. 2. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is van egy ilyen érzésem!

Bár nem eszem egészségtelen kajákat (ritkán csak), de rendszertelenül, aludni is összevissza szoktam, és sajnos a mozgás sincs benne a napjaimban. Igazából nem is értem magam

2016. júl. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!