Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS Mit tegyek hogy megnőljön?...

SOS Mit tegyek hogy megnőljön? (többi lent)

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja a hátközépig érő világosbarna hullámos hajamat levágattam vállig érősere...Nagyon sok hajam van tényleg akivel elsőre találkozok mindig ez tűnik fel neki....és egészséges is...mondták hogy jól áll de azt is hogy nem meg hogy jobb volt a hosszú...az az igazság hogy én velük értek egyet...utálom hogy rövid és 2 hónap alatt nem tudtam megszokni. Ettől az a kevés önbizalmam is eltűnt ami volt....most a kulcscsontomig ér tehát olyan 2-3 cm-t nőtt 2 hónap alatt...póthajat nem igazán szeretnék...rendesen ápolom hetente 2x mosom....hallottam a ricinusolajrol de nem merem kipróbálni mert hallottam hogy van olyan akinek kihullott tőle a haja...Mennyire érdemes ennek ellenére kipróbálni? Ha vitamint szednék mondjuk revalid kapszulát attól csak egészségesebb lenne a hajam és nem nőlne? Segítsetek légyszi nagyon utálom hogy ilyen rövid! :(:'( 15/l

2016. júl. 3. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Almaecet. Én már mióta azt használom, és csak használ :)
2016. júl. 3. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Tini korban nő leggyorsabban a haj, szóval 2 év múlva ismét hosszú lesz. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne vágassa le a hosszú haját, ha egészséges és töredezésmentes. Még a fiúk/fiatalabb férfiak többségének is jobban áll a hosszú haj, a nőknek meg pláne. Szóval nem látom értelmét rövidre vágatni.
2016. júl. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!