Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bioderma vagy Ilcsi krém...

Bioderma vagy Ilcsi krém rosacea ellen?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 1. 13:27
 1/3 A kérdező kommentje:

Kinek mi vált be rosacea ellen?

Én 2 készítményt néztem eddig, Ilcsi Rozi krém illetve Bioderma Sensibio AR arckrém (és bb krém).

Valaki próbálta már ezeket?

2018. ápr. 1. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
bioderma
2018. ápr. 1. 13:47
 3/3 anonim válasza:
Nézz szét a skinsmart.hu oldalon, többféle termék van, minőségi mind, és állatokon nem tesztelnek. :)
2018. dec. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Rosacea ellen mi a legjobb? Többi lent.

Sziasztok.Nemtudom jár e valaki hasonlóan az én helyzetembe, de az tudja hogy ez rgy eszméletlen rossz bőrprobléma. Piros orca ..Piros orr,áll. Nos az a baj fiú vagyok. Egyszerûen ezt nem tudom mâr elviselni. Muszáj valami kis alapozot,vagy korrektort tennem,...

Rosacea ellen mit tudtok ajánlani vagy valami ötlet?

Voltam bőrgyógyásznál és ő mondta hogy kezdődő rosaceám van,kaptam kétféle mintát tőle hogy próbáljam ki és amelyik bevállik azt használjam,de az igazság hogy egyik sem vált be. Olvastam itt fent erről mielőtt kiírtam ezt de mindenhol csupa ellentmondásba ütkőztem....

Mit tegyek rosacea ellen?

Már több hónapja jött elő a rosaceám, sehogy sem akar múlni. Nem is az értágulat aggaszt, ami pirossá teszi az arcomat, mert azt később lézeres kezeléssel úgyis elfogom tüntetni, hanem a bőrpír alatt lévő gumók. Kamillával borogatom hátha lemegy a gyulladás, de nem...

Tudtok olcsó megoldást rosacea ellen?

Remélem jól írtam. Tudtok olyan arckrémet ami megfizethető és csökkenti a bőrpírt????

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!