A válaszok |
|
A kérdező kommentje:
tényleg nincs itt senki, aki ilyet szedne?😂
|
|
|
|
55virag55 nevű felhasználó válasza:
Én tavaly decemberben kezdtem el szedni a gyógyszert. Már most elég látványos a javulás. Bár 10 évvel ezelőtt már szedtem ehhez hasonló gyógyszert, a neve Aknenormin. Ez is szépen levitte a pattanásokat. Az orvos csodálkozott is, hogy 10 évvel később kijött. Remélhetőleg már ezzel nem fog visszajönni.
|
|
|
A kérdező kommentje:
Köszi! 😁 Én is decemberben kezdtem egyébként
|
|
|
Én októberben kezdtem a féléves kezelést, így már ugye 5 hónapja szedem a Medinacot. Az első hónapban nagyon be lobbant az arcom a gyógyszertól és az borzasztó volt, de kibírtam és kb 2 hét alatt csökkent ez a gyulladás és kezdett javulni. Majd mikor növelte a bőrgyógyász az adagot akkor szintén megtörtént ez a belobbanás. Ezek után már kezdett javulni az arcom és mostanra már rengeteg javulás látható, igaz még jönnek pattanások de úgy az össze függők elmúltak. Az ajkam nagyon ki szárad/repedezik egyszerűen brutálisan, a hajam pedig nem zsirosodik annyira az arcom pedig egyáltalán nem. A hegek azok még látszódni fognak elég sokáig sajnos. Nagyon remélem, hogy miután vége lett a kezelésnek nem jön vissza az akném.
|
# 4/5 | tegnapelőtt 21:20 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
A kérdező kommentje:
én is ugyanebben a cipőben járok, de nekem írt a bőrgyógyászom egy nagyon jó krémet a szájszárazságra, naponta random bekenegetem vele és egyáltalán nem szárad ki, nagyon jó. a labelló és társaitól 1000x többet ér. szívesen megírnám a nevét, ha lenne neki, de ez ilyen gyógyszertárban kotyvasztott valami :D
|
|
|