Van olyan, hogy sampon és balzsam egyben? Az is olyan jó, mintha külön-külön használnánk?

csak azért hogy ne legyen olyan macerás
most én is külön használok balzsamot és sampont is, de minden nap kéne mosnom hajat és így mindig venni kéne sampont is és balzsamot is és így olcsóbban kijönne, de ha nem jó a hajamnak akkor maradok a mostani módszernél

ha úgyis minden nap mosol hajat, akkor teljesen jó a 2-in-1 sampon&balzsam
én azért használom külön, mert kb minden 2-3 nap mosom a hajam, és a 2-in-1től nekem gyorsabban zsírosodik (hogy a balzsamtól való zsírosodást elkerüljem, a balzsamot csak a hajvégre szoktam tenni, de ugyebár ezt a kettő az egybennel nem lehet kivitelezni :)

jaj, ne mosd minden nap a hajadat, az nagyon nem tesz jót! legalább 2 naponta mosd, ne naponta.
egyébként van nagyon sok féle, rá is van írva (2in1)
rokonom fodrász, ő azt mondta, hogy nem ajánlja ezeket a samponokat, mert gyorsabban zsírosodik tőle a haj. de persze egyéne válogatja, egy próbát lehet megér ;)
16/L
de muszáj, mert ha este megmosom másnap szépen áll a hajam (dús hajam van), de következő nap már nagyon lelapul és ez nagyon feltűnő
reggelente meg nem érek rá még hajmosással is foglalkozni
akkor inkább veszek mindig sampont és balzsamot külön
melyik a legjobb balzsam? most Kallos mézes hajbalzsam van, nagyon jó!, de kicsit büdös, nem vészes, de zavar

Ezek a hajpakolók nagyon jók, olcsók is, és sokáig elég. Fodrászkellékesben jutsz hozzá. Én mielőtt ezt felkenem a hajamra, használok előtte Bánfi hajbalzsamot is, meg körömvirág sampont, és nagyon jó selymes a hajam, pedig most volt koktélozva, és kicsit megviselte, száraz lett, de ezeket használva 2. hajmosás után már nem volt száraz. Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsés, de ezek a gyógynövényes cuccok mindig beválnak, ez a pakoló meg nagyon jó, mindenki dicséri. (fodrász tanuló vagyok, és a vendégek szokták mondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!